Followers

Mar 30, 2016

Hai

Assalammualaikum,

Ya Allah rindunyaaaaaaa dekat belog! Apa khabar semua rakan taulan alam mayaaaa. Cepat betul masa berlalu kan gaiss. Tengok2 je dah tua semua! haha. last update blog tahun 2014. Weh serius la dah 2 tahun! how come so fast? 

Kalau dulu-dulu zaman study semua sibuk post pasal stress assignment la, itu la ini la, bila dah zaman bekerja ni mmg dah tak tahu nk post apa. Btw, from my observation. Blogging dah bukan trend zaman sekarang sebab mostly sekarang lebih suka guna instagram, twitter. Tapi kan, dalam banyak-banyak social media. Blogging is the most influential social media dalam my life. Cause what?

cause through blogging, dapat kenal ramai orang. From virtually to reality. From stranger become bestfriend. And from friend become stranger. Eh? Hahahahaha. dah abaikan. Semua ni memories. Rasa tak pernah menyesal ade blog walaupun kadang-kadang rasa bangang bila baca entri lelama. Kahkahkah. Sebab tu dah takde archive dekat sidebar, sebab taknak memudahkan orang scroll entri lelama. Hehe.

Will never stop blogging sebab ni salah satu my database memories. Kalau ade masa bolehlah post entri. Kalau takde, kita jumpa lagi 2 tahun. Hahahaha. 


p/s: Rindu dengan kawan kawan blogging, diharap kalian terus sukses dalam hidup, Aminn.

0 comments: