Followers

Dec 31, 2013

31 Disember 2013 : Selamat Tinggal!

Assalammualaikum



2013!

Cepatnya masa berlalu. Tup-tup dah penghujung tahun 2013. Esok dah mula 2014. Tahun 2013 ni macam-macam benda dah jadi. Bukan ke aku je. Semua orang dah lalui macam-macam perkara. Tak kisah la pahit ke manis ke. Tahun 2013 akan menjadi sejarah. Wahhh gituuuu. Serius, bagi aku. Tahun ni memang tahun yang paling mencabar. Tahun ni memang paling banyak merana. So dengan berbesar hatinya aku menunggu kehadiran 2014. Dear 2014, please treat me well. Cehh padahal tahun takde buat salah kat kau pon. Kita yang bermasalah. Bukan tahun. Sesuka hati je nak cakap tahun ni tahun tu tak best. Kakakaka. Alah biasalah manusia. wiwiwiwiwi.

So ape azam 2014??

Sebenarnya aku jenis orang yang memang takde spesifik kan bila nak buat azam. Kalau aku nak azam sekarang tahun depan bulan depan aku buat la. Contoh bulan ni aku rasa macam dah gemuk. So minggu depan azam nak diet lah! Contoh minggu depan nak exam. So minggu ni aku azam nak study betul-betul. Macam tu je. Aku takdelah tepat 1 haribulan 1 tahun bla bla bla. Aku berazam nak ni nak tuuu. Hahahaha. Eh tapi kalau azam yang random boleh kot. Nak ikut trend kena ada AZAM tahun baru la katekoooo. I wishh to be a better person in 2014. Acewahhh.

Any last words?

Hmmm. Memandangkan aku dah nak masuk 23 tahun. Ya Allah tuanya aku! Ya Allah.Tolonglah faham. Aku kadang-kadang tak sedar pon aku dah 20+ ni. Aku ingat aku masih 17 tahun. Kehkehkeh. how time flies so fast! i miss my TEENS life. Muahahaha. Engko bayangkan kalau pergi mana-mana orang dah tak panggil adik dah. "Kak nak beli ape?" pakhang la kak! Okbai. 


p/s : takde nak cakap ape pon. saje ikut trend. lepas entry mesti ade letak p/s. kakaka. Okbai,

0 comments: