Followers

Nov 18, 2013

We're Dean Criminal.

Assalammualaikum,

Hola hola cikebum cikebum. Last saturday kami GENG 08 pergi ke majlis Hi-Tea Fakulti Pengurusan Maklumat. Majlis Hi-Tea ni diadakan pada setiap sem utk semua pelajar-pelajar dean list fakulti pengurusan maklumat. Venue diorang buat dekat DARC - Denai Alam Recreation Center. Tempat tunggang kuda u ollss. Aku pon tak faham kenapa buat kat situ sebenarnya. Tapi bila dah pergi memang ok la buat kat situ. Sebabnya tempat dia besar and cukup untuk kiteorang semua yang berjumlah 200 lebih orang.

So guys, sem ni kita buat yang terbaik lagi ye. Insyaa Allah. Semoga Allah permudahkan urusan kita. Amin. Kami 'criminal' bersama, ke kelas bersama, makan bersama, ape ape yang kitaorang buat kat kampus ni selalunya mesti berlapan. Dah macam gangster. Hahahaha. I will love them forever. Hidup geng 08! kehkehkeh.

we're dean criminal! hahaha.
akak syakila pon join group kiteorang skali. wiwiwiwi.
datang lambat. duduk meja belakang u ollsss. haha.
this is Expressio. Dia berumur 12 tahun. eh upsr awk dpt bape eh expressio? hihi

p/s : rasa macam nak ke segamat minggu ni. hew hew. Insya Allah.

3 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga persahabatn korang kekal selamanye..^^

HaLuNa ReTrO said...

weweeeetttt..=)

Zuraidah Butang said...

beshnye zaman blajar...sy pun ade geng mcm ni masa belajar..alhamdulillah smpi sekarang pun masih kawan baik..