Followers

Oct 19, 2013

Reunion 5p3 : After 5 years.

Assalammualaikum,

Akhirnya selepas 5 tahun "KAMI" berjumpa lagi! jyeahhhhh! Rasa macam semalam je baru habis sekolah. In fact rupanya dah 5 tahun aku tinggalkan alam persekolahan. Wuuuuuuu. Rindu gila. Nasib baik my ex classmate 5p3 buat gathering untuk ex class 5p3. Diorang yang arrange semua. Aku tinggal follow je. And kebetulan tarikh reunion waktu aku cuti midsem. Haaaaa memang terbaik lah! 

Total ex classmates ada 33 orang. Yang join reunion kali ni cuma 13 orang je. Agak sedih jugak lah sebab tak semua ex classmates yang join. Tapi, 13 orang yang join ni dah cukup buat reunion kiteorang best! Tapi harap next reunion kesemua 33 orang tu dapat join. Insyaa Allah.

Reunion kali ni buat dekat Batu Layar, Kiteorang bertolak pukul 9 pagi and have fun kat sana sampai pukul 6 petang. Aktiviti lebih kepada picnic and kiteorang buat barbeque. Sarapan ditaja oleh Sempal (bukan nama sebenar) dan makanan tengahari di arrange oleh yem (bukan nama sebenar) and barbeque disediakan oleh khalid (pemain simpanan 5p3) haha.

Walapun 5 tahun tak jumpa, tapi bila dah jumpa balik. Aku perhati je perangai semua orang. semua tak berubah! semua masih sengal! Cuma semua dah semakin matang. Maklumlah umur dah 22 tahun kannn. Hihi. Btw thanks to yem, amir, awang, khalid sebab organize this reunion. Thank you so much for the preparation. Makanan yang korang sediakan semua sedap! heeeee. Thanks jugak to julia, furzaini, nor, farah, fazrel, shahrul and ridhwan sebab join reunion. Thanks for the memory guys!


REUNION 5p3
-------------------------------
13 Oktober 2013
Batu Layar
----------------------------------------------------------------------------------
Waeda, Julia, Furzaini, Nor, Farah, Nisak, Shahrul, Yem, 
Awang, Amir, Fazrel, Ridwan, Khalid, Angah

Me and Julia ! my bff! kiteorang datang paling awal. pukul 8 dah terpacak tunggu diorang. haha
fazrel datang 3 saat selepas aku and julia sampai. Yang lain masih tak sampai. JANJI MELAYU! haha
Arrange barang
aku perhati je ridwan ni, perut makin kedepan. Haha

orang orang kuat reunion! jyeahhh!
Kami budak 5p3

Menuju ke batu layar!
sampai-sampai terus sarapan. Thanks ridwan sponsor sarapan! nasi lemak sedap!
hai cik julia yang comel! haha


Pergilah mandi. Pergilah! kiteorang tengok je! haha
kenderaan tunggangan kami! tunggang?? errr.
yeayyy! barbeque time!
Aucakkk!
i love the scenery!
candid by furzaini. Kami tak mandi, kami sibuk amik gambar! hahah

Picture of the day! love!
misi untuk menimbus Sempal! hahaha
shahrul paling kejam! bhahaha
amboihhhhh seronok eh korang tanam sempal! amboihhh amboihhhh.
My Guys!
This is Farah with anak dia, Iman. Comel Much! :)
this is nor!
kekonon nak amik panorama. Tapi tak jadi. :(
Subhanallah. Cantik.
mandilah engkorang pepuas. aku tolong tgk and tolong amik gambar jehhh.
wiuuuwiuuuu.
Barbeque time!
What can i say! permandangan yang ohsem!
Aku, Julia and Furzaini, mampu main2 gitu gituu jee. Malas nak mandi. Hihi

Dorang dah puas dah mandi. Cuci Mata time! mihmihmih,
Last moment.
kudapan terakhir. haha.
The Memories.

THE END

2 comments:

Noor Adibah said...

Besttt nyaaaaaa! kalau dapat reunion macam nie!!! whoaaahhhhhhH!!!

Cik Mun said...

seronoknyeee..