Followers

Sep 22, 2013

. . .

Assalammualaikum.

Ya Allah lamanya tak update belog. Ada lah lebih kurang dalam 2 bulan tak update. Makin lama belog makin dilupakan. Bukan lupa sebenarnya. Cuma dah tak se eksaited dulu yang kalau boleh nak update belog hari hari. Tapi masih ramai jugak yang masih aktif berblogging. Tahniah la! Bukan senang nak keep on blogging consistently. 

Bila dah lama tak menulis dalam belog. Nak tulis pon rasa awkward sebenarnya. Bhahahaha. Rasa macam baru first time buat entry pulak. Mihmihmih. Sebenarnya banyak benda yang nak cerita. Tapi masalahnya bila dah start delay delay delay. At last satu entry pon takdak. Poor me. 



6 comments:

DRC said...

Welcome to blogging cik tetra.. DRC pun baru update blog.. HAhhahaa.. macam janggal sangat...

Meh meh komen entry panas pasal LELAKI..

http://kzamusa.blogspot.com/2013/09/jom-jadi-lelaki-ekslusif.html

Mysara Ab Rahman said...

klu dh lama xupdate blog mmg akan rasa cm tu..hee

Cik Tetra said...

DRC : thank you for visiting here. :)

Cik Tetra said...

mysara : hahaha. kannn. awkwardddd. hihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Samalah Cik Tetra..blog akak pun semakin terabai...mood on off jak sekarang ni mengupdate.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : kan, mood sekejap ade sekejap takde. haihhh. hihi