Followers

Jul 18, 2013

Limited Edition Entry : Happy Birthday Suee!

Assalammualaikum.

Hari ni 18 Julai 2013 merupakan hari jadi seorang kawan baik aku. Dia Alien. Alien yang sangat comel. He he he. Kenapa aku panggil dia alien? Sajaa. Bosan la nak panggil dia manusia. mihmih.

Sue,
Happy Birthday yang ke 22 tahun! welcome to the club girl! hihi. Semoga panjang umur and murah rezeki. Semoga Berjaya dalam apa jua yang kau ceburi and dalam ape jua yang kau lakukan. Gudluck utk result and also for your intersession.

Sue,
Aku nak kau tahu yang kau ex roommate aku yang paling ohsem, baik, comel. gedik, poyo dan KA yang aku pernah ade! hihi. Seronok satu bilik dengan kau 2 sem berturut-turut time diploma kat UiTM Segamat dulu. Kau best ahhh! Aku rindu gila nak satu bilik dengan kau. Kita nyanyi sama-sama. Borak sama-sama tetengah malam. Pergi toilet sama2. Paling aku rindu time kau gelak. Sumpah EPIC gila. Hahahaha. 

Sue,
Thank you for everything. Banyak sangat benda yang aku nak berterima kasih dengan kau. Sebab macam-macam kau dah tolong aku. Lagi-lagi time aku patah kaki dulu. Thank you so much! Jasamu ku kenang sampai bila-bila. You're one of my besties! Bestfriend Forever okay. kahwin cepat plisss? aku tak sabar nak makan nasi minyak kau. Kehkehkeh.

Sue,
Stay Cool, Awesome, Kind and Beautiful! loveeeee youuuuuu so mucchhhhhhhhh. :*

Ape yang comel dalam gambar ni bila kau tengah PAUT tangan aku! heeeee. #BFF



0 comments: