Followers

Jul 5, 2013

limited Edition Entry | 5 Julai 2013 | Happy Birthday Noor Adibah A.Latif . . .

Assalammualaikum.
 
Akhirnya sampai jugak tarikh 5 julai ni. Dari tahun lepas ni tunggu. Heeee. Hari ni hari jadi Kawan baik aka Teman aka Sahabat saya! Cik Noor Adibah Binti A. Latif. Tak boleh blah kan awak. Birthday kita berdua dekat2. Kita 3 julai. Awak 5 julai. Ade gap satu hari je. Hihi. Dah macam gap paper pulak. Heeee.

Awak, 
Selamat hari lahir yang ke 22 tahun. Alhamdulilah. Dah 22 tahun awak ada kat muka bumi ni. Dalam 22 tahun ni kita baru kenal awak 2 tahun setengah. Walaupun baru 2 tahun setengah kita kenal awak. Tapi kita rasa kita dah kenal dengan awak dah 22 tahun. Wahhh hebat betul. Ni la kuasa seorang sahabat. Tak kira berapa lama kita kenal. Automatik kita akan rapat macam kita kenal dari perut mak masing2. *okeh itu melampau hihi.

Awak,
Sempena birthday awak yang ke 22 tahun ni. Kita doakan semoga awak panjang umur, murah rezeki, Sentiasa diberkati dan diredhai Allah. Semoga awak berjaya dalam apa jua bidang. Semoga awak dekan sem ni. Inshaa Allah. Semoga Awak sentiasa bahagia dengan mama abah awak and semoga awak kekal dengan SZ awak tuu. Heeee. Inshaa Allah kalau ade jodoh tak kemana. ye dak?  :)

Awak,
Kita juga nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat awak sebab awak selalu ade dengan kita time kita susah atau senang. Time kite mengamuk. Time kite poyo. Time kita gedik. Time kita marah. Time semua lah. Thankss sebab awak jadi sahabat terbaik kita. Thanks sebab awak selalu dengar masalah kita. Thanks sebab awak selalu nasihat kita. Thanks sebab awak selalu ingat kita. Thanks sebab awak ikhlas kawan dengan kita. Kita bersyukur sangat dengan Allah s.w.t sebab kita jumpa dengan awak. Walaupun kita kenal dekat blog je. Gila Epic. Kenal dekat blog tapi boleh rapat sampai macam ni sekali. Ya Allah bersyukur sgt. :')

Awak,
lastly, kita nak cakap. kita harap persahabatan kita kekal sampai bila-bila. Terima kasih to mama awak. Puan Norhayati yusof kerana melahirkan Noor Adibah A.Latif. May Allah bless you auntie. You have such a great daughter! and lastly kita nak awak tahu yang kita sayang awak kerana Allah s.w.t. ----->  Noor Adibah A.Latif.




p/s : Awak sorry ye kalau hadiah tak seberapa and sorry jugak sebab kita main gitar lagu sahabat utk awak tak ohsem sebab kita tak terror main gitar lagi. hew hew. Have a nice birthday! :)

2 comments:

Noor Adibah said...

Waeda .. ya allah awak ade nnyi kan lagu utk kita.. waatsap kite masalah aa awak.. awak, kite terharu apa yg awak buat utk kita ni... terima kasih kawan.. kita tak tau nak cakap ape.. speechles! serius talk!

p/s: awakk moga2 doa kite berdua didengar Allah... Awak dengan kita kawan sampai bila2! in shaa allah!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day buat Bff Cik tetra..May Allah bless Her...