Followers

Jul 10, 2013

Diari Ramadhan Tetra 2013 : Hari pertama

Assalammualaikum. 

Alhamdulillah. Settle hari puasa yang pertama hari ni. Seronok betul dapat jumpa bulan ramadhan lagi kan. Tahun ni alhamdulillah 1st puasa dapat bersahur dan berbuka dengan family. Yang mana still ade kat kampus  yg belum habis paper tu. sabar ye. Jangan sedih2. Ade masa lagi korang nak berbuka dengan family. Puasa kan sebulan. Chill lah. :)

Yang mana yang ade paper esok. Gudluck ok. Terutama utk kawan baik kita ni haaa. Cik Ibah. Esok dia ade paper. Mudahan-mudahan awak dapat jawab and tuhan permudahkan. Cerita pasal bulan puasa. Tahun ni harap-harap ape yang aku rancangkan dapat aku laksanakan. Insyaa Allah. Banyak jugak checklist utk bulan ramadhan tahun ni. Harap Allah permudahkan. Ameen. 

Selamat menyambut bulan ramadhan awak-awak sekalian. Manfaatkanlah bulan ramadhan tahun ni. Insyaa Allah. :)


P/s: selamat berpuasa hari kedua esok. ;)

1 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam ramadahan & selamat berpuasa buat Cik Tetra sekeluarga...moga segala amalan kita diterima & diberkati olehNya..