Followers

Jul 3, 2013

3 Julai 2013 . . .

Assalammualaikum.

Hari ini 3 julai 2013. Hari di mana Aku dilahirkan. Ewahh ayat. Macam nak buat karangan SPM pulak. Hew hew. Alhamdulillah. Dah 22 tahun aku hidup di bumi Allah. Terima kasih Allah atas nikmat hidup selama 22 tahun ni. Sesungguhnya aku sangat bersyukur. :') Terima kasih Family atas doa dan ucapan. sangat-sangat appreciate! :)

Tak lupa terima kasih kepada kawan-kawan yang mendoakan dan wish utk birthday aku. Alahai korang ni sweet sangat! Terima kasih ya especially to Housemates, kawan2 rapat Aszwik, Geng Oldies, Geng2 dari UiTM, kawan2 sekolah dan sewaktu dengannya. Tak lupa pada zaffri. Terima kasih la atas lukisan kau yang sangat cantikkkkkkk ituu! hahahaha. Thanks wehh! Haa ni lagi sorang. Aqimmm! kau pon terima kasih atas video yang kau nyanyi tu. Hahaha. Ohsem! boleh jadi retisss lepas ni. Hihihi. Eh lupa pulak nak cakap. Tengkiu aliaaa atas lukisan yang comel juga! And semua lah yang wish kat facebook, twitter, whatsapp, mesej, wechat, line, call and etc. Terasa diri ini disayangi. Sobsss. Tak sangka ade jugak orang sayang aku.Terharu la cenggini. :(

from ibah Instagram. Thanks awakk. :) TQ for the entri jugak!
zaffri lopekkan aku sebegitu saja? perghh. hahaha
alia ni. tak boleh nak comel lagi ke. Heee. Thanks Alia.
Tak lupa pada sahabat baik saya ni. Ya Allah tak tau nak cakap apa. Suka buat aku terharu. Hu hu hu. Awakk! oh Awakkk! awak ni memang saja kan nak buaat kita nangis. Huhu. Tengkiu awak for the hadiah. Kita tak pernah harap apa-apa pon awak. Tup-tup awak post hadiah kat kita. Rainbow Al-Quran. Ya Allah. Kita mmg nak sgt beli Rainbow Al-Quran tuu. Tak sangka awak senyap2 beli untuk kita. Terharu boleh. Kita target boleh dapat Rainbow Al-Quran ni mungkin time tunang ke kahwin ke. Tapi awak advance dah bagi kita time birthday 22 Tahun ni. Wuuu. Wuuuu. Thankss awakk! tak tau nak cakap ape ni. Terima kasih banyak2 je kita mampu cakap. 

Nampaknya dah boleh tick wishlist kita ni. Semua sebab awak! tengkiu. Awak jangan risau. Kita akan selalu guna Al-Quran yang awak bagi ni. Bila kita baca quran nanti mesti kita selalu ingat awak. Huhu.

"Al-Quran the most meaningful hadiah i ever had! I love Quran and i'll always love and enjoy to read it"

Hadiah Dari Ibah. :')




p/s: tertunggu-tunggu video lagu birthday dari Anip. Takde kasi pong. hew hew. sedihlah kita cenggini.

3 comments:

Noor Adibah said...

Aqim bagi awak video ke. nak nak tgk! agagaa.. retis laa die eh.
huhu awak! alaaa jgn la nangis.. awak dah boleh dah tick wishlist awak tu kan :D


p/s: nnti kita jumpa kita cerita bebanyak ok!

Cik Mun said...

happy birthday ye :)

Puteri Diyana said...

sistahh! happy belated birthdayy! smpt lgi kan wish? hoho,. ,may ALLAH bless u always..woww.. bestnyee dpt adiah colourful al-quran..comel.!Jeles sedikit..hihi :)