Followers

Jun 27, 2013

Flashback Diploma : Rindu Bahagian 1 .

Assalammualaikum

Tengah-tengah mood final exam ni. Nampaknya semua orang sibuk menelaah ye. Alhamdulilahh. Bagus ye student-student uitm ni. Mihmihmih. Walaupun paper aku 5 july. Tapi sekarang dah terasa debarannya. Ewahhhhh.

Sebenarnya aku rindu ni. Haaaaa. Rindu UiTM Segamat. Rindu suasana time final exam masa diploma dulu. Kalau nak flashback dulu-dulu. Time final. Hari2 study kat bilik study dengan Ibah. Hari hari hokayyy. Walaupun dia kos lain aku kos lain. Tapi seronok kot belajar dengan dia. Tidur sampai nak dekat pukul 3pagi or 4pagi. And ade satu masa tu lepas subuh baru kita orang tido. Gila awesome!

Paling tak boleh blah. Masa tu pukul 2 pagi. Aku, Ibah, Sue, Elis and Kak anne. Dah habis study time tu. Tengah bosan. Lagi satu sebab tengah hyper time tu. Maklumlah baru lepas minum neskepe. *nescafe* Kiteorang rakam video miming lagu. Kahkahkah. Lawak habis. Sampai sekarang kalau aku tengok video tu. Tergelak sakan. Rindu jgn ckp. Rindu gila dekat diaorang! :')

Ahhh serius rindu momen momen dengan dia orang. Betul lah ape yang lecturer aku pernah cakap dulu. "Siapa yang pernah study kat segamat, mesti akan rindu uitm segamat punya bila dah sambung degree tempat lain" i admit that! :(

Cawan bestprenggg! ibah kasi. So hari2 minum susu or nescafe. mesti guna cawan ni! :'D

p/s: . . . . . . . .

5 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

momen2 indah yang sukar dilupakan..
postlah video tu...nak tengok... :-)

Mysara Ab Rahman said...

mai plak bru je hbs degree kt uitm segamat

Cik Tetra said...

Kak lily : momen2 yg takkan dilupakan. :) post video? Hahaha. Tak boleh la kak lily. Sb video tu tak tutup aurat. Mklmlah study kat bilik study kolej. Hew hew.

Cik Tetra said...

Mai : eh awak degree kt uitm segamat? Wahhh. Awk kos ape?

Noor Adibah said...

Rindu bahagian 1 ehh.. ada bahagian2 ye awak! hihi. rindu bespreeengggg sayaa ni!