Followers

Apr 10, 2013

Untitled

Assalammualaikum,

Rasanya dah lama tak update blog. Semangat nak berblogging makin kurang sekarang. Tak tau lah kenapa. Nak cakap busy dengan Assignment. Memang tak ahh. Yelaaaa sekarang ni masih dalam mood enjoy. Belum ade assignment yang menyesakkan jiwa cewahhh.

Hmmmm sebenarnya banyak benda yang dipendam sampaikan aku rasa dah bernanah hati aku ni. Diluah mati emak, ditelan mati bapak. Acewahhh. :'D Tak tau la nak cerita macam mana. Sebab aku ni seorang perahsia. kalau cerita semua. Jadi bukan rahsia la kan. Ye dakk?

. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .

Semoga kawan-kawan semua sentiasa diberkati dan dilindungi Allah. Aku doakan kebahagiaan korang.


1 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Cik Tetra...
Lama menyepi...
Moga cik Tetra sentiasa dibawah lindunganNya & ceria selalu..^^