Followers

Jan 25, 2013

Cuti Semester.

Assalammualaikum.

Alahai, sekejap je dah hari jumaat kan. Ini bermaksud dah 5 hari aku kat rumah. Hoyeahhhh! Semenjak balik ni belum keluar pergi mana mana lagi. Banyak lepak kat rumah je. And dekda selalu jugak datang rumah. Ingatkan hari ni nak pergi Batu Pahat. Rumah my BFF Cik Ibah kite ni haaa. Tapi dia ada hal pulak. So tak dapat datang rumah dia. Hew hew. Padahal aku ngn dekda dah bersemangat ni siap da packing baju. hew hew. Tapi takpelah. next time kan ade. Tak gitu? heeeeee.

Disebabkan tak jadi pergi BP minggu ni. So esok aku dengan dekda nak menonton wayang! hoyeahhh! last aku tgk movie time kat kampus. Citer Istanbul Aku Datang. Dah lama kot. So esok aku nak ajak dekda tgk Citer JUVANA. Ramai cakap citer ni awesome. Lagipun dulu kan ade Drama citer ni kat TV3 kan. Aku tak pernah miss tgk kot. so wajib tgk la sebab ade Zahiril Adzim. Eh. wait wait. Beto Kusyairy ade tak? time drama dulu dia ade. Hew hew. whatever la. Yang penting esok nak dating dengan dekda. Wehooooo.  

Memandangkan cuti ni tak kerja just duduk rumah melanguk tak tentu hala. Okay sekarang ni Melukis n mewarna is my priorites. Cewahhhh. Bila melukis dapat menenangkan hati and bila mewarna dapat menceriakan jiwa. Sounds good huh? okay keep it up. okbai.


dedicated to my bestfriends Ibah and Dekda :))

p/s: rindu tapi tak boleh buat ape ape. tengok dari jauh je -__-

14 comments:

AwieKashi said...

untunglah dah ada post baru... huhuhu

Cik Tetra said...

awie : haruslahhh. awk tuu bile lagi nak hupdate??

AwieKashi said...

dah siap..simple je.. hehe

Cik Tetra said...

awie: REALLY? ok nak g tgk sekarangg. weeee

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

AwieKashi said...

biasa je kan... tak meleTOP macam cik Tetra kita... wahahahha

Cik Tetra said...

awie : alaa kite punya ponggg biase2 je. hew hew.

Cik Tetra said...

cik azue : thank you sudi singgah. in shaa allah klu ade masa nanti kite join GA tu :)

Noor Adibah said...

huu. awak ngan dekda bersemangat nak kemas baju.. awak! takpe kite cuti sebulan. sabar tauu..
:) hehe.

p/s: wahai sahabat, sila sila lah pegi tengok wayang tu ye. berdating lah wahai kalian berdua. tinggal la saya dengan labu di rumah. eh! ape kene mengene labu dalam ini cerita? hahaha. k bai!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestlah cuti² duk rumah...

Cantik tu..kreatip Cik Tetra ni..^^

Cik Tetra said...

ibah : hahahahaha. ok ibah. ill understand. :D awk kat rumah? tak g pekan ke?

Cik Tetra said...

kak lily : hehehe tuhla dah lama tak balik. so duduk rumah cuti ni. :D

heee thanks kak lily :))

frezalicious said...

haaaa korg free tak next week ?? boleh turun JB jumpa korang =)

Cik Tetra said...

sorry ea hanim. tak free kot minggu depan. Hewhew