Followers

Dec 23, 2012

Degree World's : Study Week.

Assalammualaikum.

Ya Allah lamanyaa aku tak update belog. Nampak tak betapa sibuknya aku. Serius sibuk gile. Lagi2 minggu-minggu terakhir sebelum study week. Ya Allah sibuknya umpama aku ni Zombie. Tak pun Vampire. Mana taknya, setiap malam tidur mesti pukul 4 pukul 5. tak ke naya macam tu. Pastu kelas pagi lagi. Oh man. Gila disaster hidup aku. Hidup dikelilingi assignment, final project, kuiz, test, video third language and presentation. Alhamdulillah. Now selesai kuliah selama 14 minggu. Saya bebas dari hal hal duniawi itu! nyehehehe. *tepuk tangan*

Now time for Study week. Alhamdulillah. Serius aku tak sabar nk study week. Nak bebas dari zaman kesengsaraan. Hew hew. Nak tau tak. dah nak dekat 2 bulan aku tak balik rumah. 2 bulan tahu? lama gila boleh tak? kalau zaman diploma kat UiTM Segamat dulu. Paling lama aku tak balik 3 minggu. Nampak tak betapa misery nya hidup aku. Hew hew.

And now saya berada di Puchong. Kat rumah my 2nd brother. And sekali lagi. Aku tak balik study week. wuuu wuuu wuuu. Rindu gila kat JB habaq hangg. Rasa macam nak nyanyi. "Apa khabar orang kampung, lama sudah tak berjumpa. kirim2 lah berita, diharap sihat sejahtera" haaa lagu sudirman u ollsss. Takpelahh. Semester break la baru aku balik. Cehhh, tak balik macam la JB dengan Shah Alam ni jauh sgt. 5 jam je kot. Lain la kalau kat Arau. 12 jam u olllsss. Eh. Hew hew

Yang seronoknya dekat rumah abg aku ni. Ade anak-anak buah aku. Naim Najwan and Si Kembar , Irdina Najwa and Irdina Najiha. Best gile dapat main dengan dorang. Makin lama makin comel! Hew hew. Haaa btw study week ni tak berapa nak study week sgt la kan. because i'm going to vacation with my brother, sister in law, anak buah and my adek. :)

This is my prince. Naim Najwan. #AnakBuah
This is my Princess Irdina Najwa & Irdina Najiha. #AnakBuah #Twins
:D
comey naim pakai kopiah #FOTORUS
this is Irdina Najiha. :D #FOTORUS
Love you Naim :) #FOTORUS

p/s : i miss JB, Family, Bestfriends, Puma and my beloved one.

2 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² semuanye...
seronokkan melayan kerenah budak²..pasti terhibur.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : heeeee. mmg seronok layan budak2 kecik ni. sgt terhibur. :)