Followers

Nov 3, 2012

Selamat Hari Lahir Dekda ^^

Assalammualaikum bloggers.

Rasanya dah lama gila tak update blog. Walaweyhh! Sangat sadis ye rasanya. Hew hew.

Semalam merupakan hari yang sangat Awesome! Dan semalam jugak merupakan hari lahir my bestfriend forever and after ----> Dekda. Btw alhamdulillah segala plan berjalan dgn lancar. Harap2 dekda happy gile semalam. Heee. Sebab apa yg kami buat semalam adalah untuk dia.

Actually semua ni takkan jadi kalau takde diorang ni ----> ibah, aqim and din. Million thanks to dorang sebab sudi join. Korang! Thankss tau. Haaa lupe nak bagitau. Superduper million thanks to ibah sebab sanggup turun dari BP ke JB semata2 nak celebrate birthday dekda. Ahhh, you're so sweet ibah. Heee :)

MEREKA kesayangan saya :)
Semalam kami bertiga. Aku dekda and ibah gerak ke jusco dlm pukul 2.45 gitu. Sementara menunggu aqim and din. Kiteorang pon cuci2 mata dulu kat sana. Diorang sampai dlm pukul 4. Cehh ckp nk dtg 3.30 -.- haha. Actually dorg lmbt sebab lps habis solat jumaat ade 'roblok' *betul ke aku eje tuu. lantak. hew hew hew Heeee. Then kiteorang terus ke KEPSI. Kiteorang berpakat tipu dekda ckp aku and aqim nk beli tiket wayang. Padahal kiteorang nk pergi J.Co beli donut. No cake on her birthday. We used donuts! Heee :)

thanks aqim tolong pegang >.<  #j.co
Lepas beli. Aku n aqim setting donut tuu. Letak tag dengan lilin. Nasib baik ibah dengan din cari port yg tersorok. Senang laa kiteorang nk buat surprise. Heee. Then dgn j.co donut kami dtg and terus nyanyi utk dekda. Terkejut dia. Nyahaha. So cute. Lepas da celebrate birthday dekda kat kepsi tu. kiteorang jln2 kjp pergi kedai buku harris. Tempat yg wajib lepak kalau dtg jusco. Around pukul 6.30 kiteorang gerak surau solat asar n maghrib. Sebab wayang start pkl 7.15. 

Happy birthday dekda! :)



Paling tak boleh blah. ye! sangat x boleh blah. Guess what? Masa nk g tmpt wyg Aku tak perasan ade tanda "caution wet floor" tuuu. Aku tergelincir and papp terjatuh. -.- omo! Malu nak mati. Omo omo! Terima kasih kpd yg mghulurkan bantuan. Terima kasih jugak kpd yg tergamam dan terkesima. Me is so malu. Arghhhh. Kahkahkah. Okey lupakan kisah malu itu! Nyahaha. Masuk2 panggung je. Movie terus start. Dekda ckp 'ehh kenapa cerita ni?' Kiteorang ckp ni iklan je. Actually kiteorg bgtau dekda nk tgk movie yg dekda nk tgk sgt "Aku Terima Nikahnya" tapi sebenarnya kiteorang tgk citer SINISTER. Kahkahkah.


Niat dihati nak kenakan dekda. Tapi. -.- dekda tak jerit aku pulak yg takut n jerit. Omo! Ade satu scene tuu. Awal2 scene. Aku sorang je yg menjerit. Orang dlm panggung semua senyap. Tak ke mengundang malu kat situ? Ohmaii. Sorry aku mmg fAiled bab2 citer seram ni. Cepat terkejut u ollss. Arggghhh malu lagi -.- keseluruhannya citer tu boleh "mengundang" lah! Haha.


Movie habis dlm pukul 9.15. Then ibah ajk g danga bay. Jalan2. Sebenarnya dia nk spent time dgn din lettew. Eh. Hihi. Btw semalam merupakan hari yang sgt awesome  + penat + happy buat kiteorang. :)

What i can say. i'm just love them very much. dari kiri, ibah, din, aqim and dekda  :)

To dekda,
Huiii aku harap kau happy semalam. Kalau kau happy aku pon happy. Dari tadika sampai sekarang kita berkawan. Harap sampai bila2 kita akan kekal jadi sahabat ye dekda. Aku sayang kau sgt.Ibah pon. Aku syg korang berdua sangat2. Nothing can compare with the two of you. Apa yang paling penting tulus dari hati mendoakan yg terbaik utk korang. Sentiasa doakan kebahagian korang. Kita Jauh tapi tak bermakna kita saling melupakan. You guys always on my mind! :)

| Dekdaa! Selamat ulang tahun ke 21! May allah bless you |


# no call no message no hang out. Didn't means F to the O to the R to the G to the E to the T :')

7 comments:

Noor Adibah said...

Superduper million thanks kat ibah ehhh.. whoaahhhh! terharu kat situ! hehe.. sesama korang.. JB dengan BP tak jauh mane pon.. 2 jam dah sampai kalau naik bas ekspress..

Alhamdulillah, kita berjaya dengan rancangan kita. Allah permudahkan semua urusan kita kan waeda?? :D

p/s:hehehe. bab yang awak jatuh tu.. alaaaaa, awak.. bukan kite ngan dekda tak nak tlg awak time tu. ape yg kami dah terangkan kat awak.kami cuma tergamam.. tahu?? huhu..

Aliff Haikal said...

ewahh ewahhh :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy b'day to dekda..may Allah bless u & Happy Always...

Alahai cik tetra camne leh jatuh..pengalaman manis tu.. :)
*jgn marah Cik Tetra..akak gurau jer..^^

Cik Tetra said...

ibah : hahahaha awakkkk. apepun thanks so much tauu! seronok gile kite awak dtg JB! awesome tauuu!

and best gile and best moments :)

tergamam eh? -.- hahaha

Cik Tetra said...

haikal : hehehe. :D

Cik Tetra said...

kak lily : hehehe. thanks kak lily. :))

err bab jatuh tuuu. errr *maluuu* hahahaha.

*hee takpe tak marah pong :D

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html