Followers

Oct 9, 2012

My Degree World : Membiasakan diri.

Assalammualaikum Bloggers,

Actually dah lame nak update belog. Tapi tak ber update update. poor my blog! hew hew hew. Nak ckp busy. Boleh la. Awal2 sem ni. Biasela. Assignment tu, assignment ni. Program tu. Program ni. Overall, setelah sebulan berada di UiTM Puncak Perdana. Aku dah boleh sesuaikan diri. Konsep PASRAH amat diperlukan ye disini. Hahahaha. 

By the way, sesuaikan diri means aku boleh laa hidup kat sini. But i still miss my UiTM Segamat, Rase macam nak pergi sana je sekarang. Huhu. Sem ni ade 7 subject. And i love subject CATALOGING! the lecturer is awesome! :) To junior2 segamat yang course DIIM tuu. Apply lahh Bachelor in lib science. *hihi* Best okeh!.Boleh jumpa kat Puncak nanti. :D

This sem, i take subject record for elektif. Next sem i will take system. Kenapa record sem ni? sebab record kan senang. senang kee? haha. So utk first time degree. Better amik yg senang. Nak maintain pointer :)

Hmm nak cakap ape lagi eh? errr. btw my feeling is now on off on off. me is so stresss. Bye people! love you. 



4 comments:

kinara kinatara said...

anyway gud luck akak:)

ruby doakan yang terbaik untuk akak..:)

slalu2 lah datang segamat melawat adik junior:)

Aliff Haikal said...

Perasaan yg sama . kena sesuaikan diri And merindui UiTM / matrik :"(

Goodluck ye kak kat sana ^^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Jangan stress2 Cik tetra..Be Happy..^^

BTW good Luck untuk semester ni..you can do it..^^

TiranaAduka said...

relex ar.hehe