Followers

Sep 13, 2012

This Feeling.

Assalammualaikum Bloggers,

Hari ni masuk hari ke 5 aku kat UiTM Puncak Perdana. Bukan nak cakap tak best kat sini. Best memang best. Serumah dengan housemates yang gile2. And kiteorang dah kenal dari diploma lagi. Ohsemmm sangat! Setiap malam tgk movie sama2. Makan sama2. Berborak jangan cakap laa. Haha. Best gile! :)

Minggu pertama ni takde kelas lagi. Nak Daftar kelas pon pening boleh tak. Haishhh tension2. Bahasa ke 3 Mandarin, Arab pulak dah penuh. Tak tau nak amik bahasa ape. French? Korean? Japanese? German? Oh maiii pening mak datuk. Senang aku amik bahasa JAVANESE la -.- Hahaha.

Tapi kan tapi kan. Aku rindu la dengan segamat. huhu. Setiap benda kat sini mesti kite orang akan compare kan dengan Segamat. Seceruk ceruk segamat tu jugak yang best tau! huhu. Rindu much! Kat sini takde water cooler setiap aras mcm kat segamat. Kat sini takde dewan macam DST. kat sini takde bilik kuliah macam2 jenis. Kat sini takde IFC. #eh. Kat sini takde Aktiviti2 besar macam Mitek ke apebenda ke. Ape2 aktiviti Besar kena pergi kat UiTM Puncak Alam. Banyak benda la takde kat sini. Sedih tau. 

By the way, saya merindui banyak perkara sekarang ni ye! sangat. byee!



Missing You
Cik Tetra   

6 comments:

Aliff Haikal said...

kuatkan semangat ye akak ;)

BTW , haikal ni wajib kena amik bahasa arab , without any choice :(

goodluck akak kat UiTM sana ;)

Noor Adibah said...

amek lahh javanesse! haha. elehh.javanesse ek! ehh!

awak.. gile rindu kat awak.. huuu... macam mana lah awak kat sana kan. mesti best.huu.

Suha said...

sayaa juga. rindu segamat much ! :)

Alia Rahmat said...

Segamat is AWSEOME kebebeh sampai menjilat jari! HAHAH.. IMissYou More more more more kakak! :DD

siMpLY nana said...

Oooo ye ke? Bangga lak jd org segamat.hi3.tetibe..perasaan br2 tu, dh lama nnti misti ok.enjoy with ur self k n kene jadikan masa2 ni adalah yg terindah.

semutsengal said...

asyik rindu segamat je, lupkanlah lupakanlahhhh