Followers

Sep 23, 2012

Dinner Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Puncak Perdana

 Assalammualaikum Bloggers,

Apa khabar. Selamat hari Ahad. Seriously aku tak suke hari ahad. Sebab bila dah hari ahad. So esok hari isnin. Hari isnin ade kelas. Ohmaii. Malasnyaaaa! hehe. Haa btw ni nak update pasal dinner fakulti hari jumaat ritu. First dinner time degree ni. 

Dinner hari jumaat hari tu tema dia RAYA. walaupun RAYA dah habis. Tapi tidak bagi fakulti kami. Ceh. Haha. Dinner ni free. Takpayah bayar. Tapi time nak beratur amik makanan. Tu yang seksa. Kemain panjang lagi nak beratur ni haaa. Sakit pulak hati kite ni. Yelaa benda free. Redha je laaa. Haha. Kiteorang makan Nasi goreng with ayam rendang, Ketupat with Kuah Kacang and Mee Kari. Sedap la jugak. Tengah lapar pulak. Hew hew hew.

me wearing baju kurung modern berwarna grey with tudung bawal merah.
me with simaa. :)
me with roommate. Syafiqah.

Dari kiri, Hanan, pika chan, me and Syafiqah. :)
hamboi2, mak datin 2 orang nih
My housemate. : )
My Fakulti
mereka lagi.
yaya with ehem ehem. hehe. untunglah satu kampus. eh. :P
syafiqah with pika chan.


p/s: awak kat segamat tuuuu. kite rindu awak lahhh! :)

3 comments:

Noor Adibah said...

wahhh beronok2 kat sana .. hehe..
cantik baju grey kau pakai. ehh ! silap. awak pakai. MUAHAHA!! tersasul pulak.

awak.. herm! siapa yg kat segamat tu ekk? * toleh kanan toleh kiri. berdiri depan cermin.EH! kita ke macam mana ek? hehe :D

HOI!IBAH PON RINDU WAEDA SANGAT!

Aliff Haikal said...

Kalau haikal , tak suka hari ahad . sebab hari ahad dah start kuliah ! hahahaha gurau je

ewahh ewahhh kemain dia . untunglah akak cantik :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Cik Tetra...

Biasalah benda free semua nak...Rezeki tu..^^