Followers

Sep 6, 2012

Dear Awak,

Assalammualaikum . . .


Dear Awak,
Haa awak yang tengah bace ni. Iye awak lah. Awak yg study Bachelor in Marketing tuu. Kite nak ckp something ni. Awak, thanks for everything. Thanks for the FRIENDSHIP. Walaupun awak jauh dari kite, tapi kite tetap ingat awak. 


Dear Awak,
Terima kasih atas segala kenangan yang awak bagi kat kite. Terima kasih atas keikhlasan awak selama ni. Kite bersyukur dapat kenal awak. Bersyukur awak jadi kawan baik kite. Terima kasih sebab terima baik buruk kite, KA kite and semua lahh. Terima kasih untuk waktu2 yang selalu awak luangkan utk kita. Kita takkan pernah lupa semua tu.


Dear Awak,
Awak jangan risau, kita tak pernah lupakan awak. Nak tau tak. kadang2 time kite tgh sidai kain, teringat awak. Kite gelak sorang2. And barulah kita tau, yang kita rindu awak sebenarnya. Bila kita chat dengan awak kat twitter ke fb ke, sms ke. Kite bygkan awak kat depan kite. And kita bayangkan awak tengah ckp dgn kite. That how i feel. heee. kelakar kan. 


Dear Awak,
Kita sentiasa doakan kebahagiaan awak. Ye lah awak kan kawan baik kite, kalau awak happy. Kite pon ikut happy. Kite doakan awak dapat buat yang terbaik utk Degree. Haa pasal cinta hati awak pulak. Walaupun dia jauh. Tapi awak jangan risau, jangan sedih. Insyaallah jodoh korang kuat. yang penting masing2 kena 'AUFA'  la. ^^ 1 tahun setengah tak lame pon awak. Haaa nanti kite jenguk awak kat segamat ye. satu je kite nak awak tau "Kita Sayang Awak Kerana Allah S.W.T"



TAKE CARE SAHABAT =========> Noor Adibah Binti A.Latif


                                                                                                          

                                                                                Sahabat Awak Yang Paling KA, 
                                                                                                   Nur Wahidah Mohammad


10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sweet...moga persahabatan korang kekal selamanye..friendship never end..^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

p/s : oh ya cik Tetra..sorry lambat bgtau..kad raya cik Tetra dah sampai dah..balik dari Sabah hari tu baru p amik kat mailbox...Thanx ye Cik tetra..Cantik sgt kad raya tu...

HaLuNa ReTrO said...

awak awak awak..!!heee..=P

Noor Adibah said...

amin amin ya rabbal alamin, semoga persahhabatan kite kekal ea awak sampai akhir hayat. insyaallah.ALLAH permudahkan urusan kite :') terharu.sedih. gembira. nak tergelak pon ade baca entry awak. terima kasih awak sebab awak sahabat yg paling KA kite ade! awak kita sayang family awak sayang awak. yeahh.. kite tau yg 1 thun setengah tak lama pon. huhu. semoga allah jaga kite berdua. kali ni kite tak dpt la beli mknan sesama, study sesama ngan awak. minum air nescafe faveret kite berpacket3 sampai pagi. lepas tu kite buat keywords sesama time nak final. paling tak bleh blah tu awak ingat tak awak bawak slip peperiksaan akhir kite punye! sampai budak diim ejek awak budak dib. huu padahal awak budak diim :)

Noor Adibah said...

amin amin ya rabbal alamin, semoga persahhabatan kite kekal ea awak sampai akhir hayat. insyaallah.ALLAH permudahkan urusan kite :') terharu.sedih. gembira. nak tergelak pon ade baca entry awak. terima kasih awak sebab awak sahabat yg paling KA kite ade! awak kita sayang family awak sayang awak. yeahh.. kite tau yg 1 thun setengah tak lama pon. huhu. semoga allah jaga kite berdua. kali ni kite tak dpt la beli mknan sesama, study sesama ngan awak. minum air nescafe faveret kite berpacket3 sampai pagi. lepas tu kite buat keywords sesama time nak final. paling tak bleh blah tu awak ingat tak awak bawak slip peperiksaan akhir kite punye! sampai budak diim ejek awak budak dib. huu padahal awak budak diim :)

Noor Adibah said...

ehh. kenapa ter dua kali pulak kite antar komen? hahaa

Alia Rahmat said...

Sweetnyaaaa :DD

Cik Tetra said...

kak lily : heee insyaaallah. tq kak! :)

dah dpt eh. alhamdulillah. okeh same2 kak :))

Cik Tetra said...

hal : iyee ade ape awak? :P

Cik Tetra said...

ibah : heeee. amboi esei ke ape ni. semua yg awk citer tu mestilah kite igt. bile igt. mesti gelak2. paling tak boleh blah. tertukar slip exam. nyahahaha. lawak boleh tak. :D