Followers

Jul 5, 2012

Limited Edition Entry: Happy Birthday Noor Adibah A.Latif .. :)

Assalammualaikum Bloggerss,

Hari ni 5 julai 2012 hari penting bagi dia. Siapa dia? Dia kawan aku, sahabat aku, keluarga aku, dan dia penting buat aku. Dia adalah Noor Adibah Binti Abdul Latiff. Walaupun kiteorang kenal baru setahun. Tapi chemistry yang ade pada kiteorang membuatkan orang igt kite kawan dah lame. kan ibah kan. hehe. Serius rindu gile kat awak! rindu sangat! rindu time kite same2 kat kampus dulu. and semua tu dah jadi kenangan sekarang. best memory i ever had. :') thanks sebab jadi sebahagian dalam diri kite. 

Sempena hari lahir Awak yang ke 21 ni. Kite nak ucapkan selamat maju jaya. #eh hehe. kite nak ucapkan semoga panjang umur and murah rezeki. Semoga Apa yang awak cita-citakan tercapai. Amin. And bahagia bagi kite bile kawan2 kite bahagia. i want to see you happy okey. :) 

Awak!
Thanks for everything. Awak kawan yang baik. Pendengar yang baik. Kite suke kawan dengan awak. First time kite kenal orang yang boleh terus jadi BFF. awaklah orangnya! Awak Satu dalam sejuta. Awak sahabat kite till jannah! insyaallah. never forget me okehh!. Btw ingat RULES kite ye! hehe :))

Awakkk! ni video simple gile! kite buat baru sejam lepass. sebenarnya kite dah buat tau special video utk awak. bulan 6 dah siap. then semalam kite try bukak. video tu corrupt. tak boleh run. wuuu. video tu kite buat khas utk awk. tapi takde rezeki awak nk tgk laaa. wuuuuu. so tu yg kelam kabut buat video baru ni.Kite amik gambar utk buat video ni kat tempat kerja kite. heee. sb kalau nak tunggu balik buat mmg tak sempat. so enjoyy. :)



p/s : awakkkk! may have a nice day. :))

3 comments:

Alia Rahmat said...

Video last minute pon sweet okayyy :D

Noor Adibah said...

Awakkk... terima kasihh.. sebab jadi kawan kite sahabat kite. keluarga kite. dan akhir sekali terima kasih sebab terima kite seadanya :')

kita pon x sangka kite boleh berkawan dan makin rapat sekaarang. ini semua gara2 BLOG. huhu..

awakkk, kita menggeletar ni ha. huu~ padahal depan laptop je. ni menaip pon slow2. hahaha!


P/S: Mahal na mahal kita awak!

Aliff Haikal said...

Awakkkkkkkkkkkkk! hahaha alololo so sweetnye mereka berdua ni :)