Followers

Jun 20, 2012

Limited Edition Entry: Happy Birthday Mohamad Amri Othman :)

Assalammualaikum Bloggers

Hari ni birthday Awiekashi. Selamat hari lahir Mohamad Amri Othman. Wahh rindu gile kat u ollss. rindu nak berblogging dengan u ollss. Kepada u ollss yang berada di Langkawi tu. Semoga panjang umur and murah rezeki, semoga berjaya time degree nanti. Semoga mendapat ape yg dicita-citakan. and semoga berbahagia dunia dan akhirat. insyaallah! 

Awie thanks jadi kawan kepada Nur Wahidah Binti Mohammad. Walaupun baru kenal. Tp seronok la kawan dengan u ollsss ni. abg MPP lagi. kannnn! hehe. Ape lagi nak ckp eh. thanks utk semua laaah! Do your best in life. Saya menyokong anda dari belakang! jyeaahhhh! Selamat 21 Tahun. wiwittttt~


ingat lagi tak video ni? tahun lepas punye yg kite buatkan utk awie. haha jom kite refreshhh balik. haha ENTRY

video

p/s : May Allah Bless You Friend :))

7 comments:

Alia Rahmat said...

oke. jeles! =='

Ikmal said...

Assalam, happy birthday... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

chemay said...

nape takde video sweet2 macam untuk beday qimie aritu?
ehem2
:P

Noor Adibah said...

anyonyo... untung lahhhh.. hahaha.

# eh, ibah belum habis tulis.. untung lahhh ada kawan bernama wahidah .. hehe. pandai buat video! heeee........ suke3!

P/S: kite nakk video kita nanti lagiiii sweeeettt tauu! *EH! terperasan pulak. ade ke orang nak buat kan video untuk kite ni.. HAHAH! c(:

Noor Adibah said...

eh kejap. lupa nak wish lagi.. HAPPY BELATED BIRTDAY AWIE! SEMOGA BERBAHAGIA DAN MOGA2 DAPAT JODOH YANG BAIK TAU. YANG SOLEHAH :D

AwieKashi said...

thnks wahidah... =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day juga buat kwn cik tetra..
Moga happy sokmo.. :)