Followers

May 1, 2012

Thank you Kak Lily ^^

Assalammualaikum Bloggers,

Hai hai, Okeh lupekan pasal MU kalah semalam, Sungguh sadiss okeh, Aku kena bahan je ngn abg aku semalam. Ciskek tahu. Hahaha. Saboo je lah. Tapi ape pun aku tgk City main awesome semalam. So amik lah menang tuh! btw MU tetap dihati. No doubt okeh.  :D

Berbalik kepada tajuk Entry, thank you kak lily? yeahh thank you tu kak lily sebab dia post ole-ole dari sarawak kat aku. Thanks sesangat.Dapat Hadiah ni sebab aku jadi pengomen tegar belog dia.Klik Sini heee. Gumawo akak. Terharu sangat dapat ole-oke dari akak! Btw brg ni dah smpai semalam. Hari ni baru sempat buat entry. Heeee :")

Thank You Kak Lily ^^


p/s: btw thanks jugak to akak jugak sebab selalu dtg komen n bw kat blog kite. thanks sesangat.  :))

7 comments:

Suha said...

wahhh, comelnyaa! :)

cik ika said...

wah..ole2 dr sarawk..

ieja faiq said...

wahh bestnyaaa :p

lily@mummyQistina said...

Thanx cik tetra..terharu akak cik tetra entry ni...
btw..thx ya selalu dtg & komen kat blog akak... ;)

*Hari ni baru dapat Online..bbrp hari ni akak tak sihat..bad fever.. :(

HaLuNa ReTrO said...

untong lah..nk adiah gak..!!

Cik Nurul said...

whoaaa.. besnye die... tahniah ! :)

ciK LyndaWawa said...

kak lily org sarawak ek.....wah2....