Followers

May 15, 2012

My Brother Wedding : Part 2.

Assalammualaikum Bloggers,


Okay entry kali ni pasal majlis persandingan. Sambungan entry semalam. Majlis persandingan bermula pukul 2 petang at Dewan perdana keramat Mall. Wahh rupenya Dena Bahrin pun buat majlis reception kat Dewan ni. Patutlah bile tgk belog dia. Macam kenal je dewan tu. ^^. Btw this entry dedicated to my bestfriends, hanan n simaa. Sebab diorang suruh aku upload gambar2 ni semua. Sebab diorang tak dapat datang. Tengok Gambar pon jadi. Katanya. heeee. :)

banner majlis.
made by Disenar Gifts
candid. tak sempat nak posing adik aku dah snap.
tralala.
abang aku no 4,Am dengan nenek aku. :)

he asked and she said yes. :) cc : Disenar Gifts
sebelum nak masuk dewan :)
haha haruslah bergambar dulu. ^^
jyeahhh
pengantin mulai masuk dewan :)
diiringi flower girl yang menaburkan bunga ros di red carpet.
perarakan diiringi dengan zikir selawat dan selepas itu lagu Anuar Zain Sedetik Lebih berkumandan.
my family table. :)
nice. :)
^^
majlis tepung tawar. that's my parents. :)
Mak dah sedih. Abah cool je. hehe. tak rock r mak! :D
:)
Okeh makanan sangat sedapp.
them. :)
Mak And Abah.
keluarga baru
Nas Ahmad pon ade. Beria abang aku buat trademark. haha
ni pulak acara memotong kek. suke tgk kak ayu punye dress.
kek 3 tingkat.
^_^
weehuuuu.
kugiran yang mengiringi pada hari tu. Best!

Doorgift PaperBag
table arrangement.
ni storyboard how they meet kat luar dewan. :)
ohh baru tau citer. >.< cc : Disenar Gifts
arts. cc : Disenar Gifts
cc : Disenar Gifts
Dapat doorgift. Glass Coaster. :) cc : Disenar Gifts
:)
All the Doorgift  hasil dari Disenar gifts.

5 comments:

ctk said...

wah...lawanyer pelaminn...bunga besar2...hehe...kek pon sme...suka bunga kot dorg ni...hehehe

kamu pon nmpk comey :D

Anonymous said...

nk tnye..mknan 2 dr katering luar or under dbkl jgk?sekali ngn dewan?

Cik Tetra said...

anonymous : katering ngn dewan lain :)

Sittifahima Abdullah said...

Berapa sewa dwsn ni...

Cik Tetra said...

sittifahima : kalau tak silap saya maybe dalam 5k.