Followers

May 25, 2012

Limited Edition Entry: Happy Birthday Aini Amanina.. :)

Assalammualaikum.


Wahh lame gile dah tak update belog. dah berkuman bersawang. haha. Btw entry hari ni khas untuk kawan yang berada di Kuantan. Hari ni 25 Mei 2012. Hari jadi Aini Amanina. heee. Wahh nina dah 21 laa! selamat menjadi tua ye awak!

Sorry Nina, tak dapat sambut sama -sama birthday awak! walau apepun kite sentiasa doakan yang terbaik untuk awak. Thanks 4 being my friend all this while. really appreciate. On your birthday today. kite nak ucapkan semoga panjang umur and murah rezeki. semoga berjaya dalam hidup. Semoga mendapat ape yang dicita-citakan. Semoga bertemu dengan Mr RIght awak. and semoga awak bahagia dan sentiasa bahagia dunia dan akhirat! insyaallah. :')

Nina bile tengok gambar ni. sumpah tak boleh blah. dua2 buat muke toya! haha. :D
p/s : May Allah Bless  you. ;)

10 comments:

NisaAdnan said...

birthday sama laa dgn adik bongsu busuk kita tuu :P

ctk said...

happy besday to ur friend...semoga panjg umur n comey2 selalu :D

besday ct pon da nk dkt...eheheh

ank mak siti said...

bifday to nina too..
kt cnie pown bowleyh..
huhu, u olls da besawang, klu we olls?
da BER???? da BERambus follower.. Haha..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awwwww, so sweeettt <3
hehe..

p/s: teringat pulak masa awak buat entry besday utk kite tahun lepas.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah kita ni cik tetra..mood nak mengupdate dah ilang di bawa angin ntah ke mana.. :D

Happy B'day buat kawan cik tetra...moga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki...^^

Cik Tetra said...

nisaAdnan : yekee.. wahh. happy birthday to your adik. :))

Cik Tetra said...

ctk : hee thanks ct. wahh coming soon birthday ct la ni. heee. :)

Cik Tetra said...

Din : hahaha. berambus follower eh? lawak lahh u ollss ni. hew hew hew.

Cik Tetra said...

ibah : hahaha a ah la igt lagi tahun lepas kite buat entry utk awk. time tu kite tak kenal lagi kan. hehe

Cik Tetra said...

kak lily : kan kak. serius takde mood. haha :D

okay akak thanks 4 the wish. :) amin.