Followers

Apr 30, 2012

Tralala.

Assalammualaikum Bloggers,

Semenjak 2 menjak ni serius aku dah malas nak berblogging. idea pon takde. Omo. dulu kemain. Setiap hari. Nahhh. 2 entry boleh buat. sekarang ni punya lah payah. Sekarang ni aku sibuk bertwitter je. Hahaha. Twitter melekakan okeh. So anda yang belum bertwitter tu. Janganlah terjebak. Sekarang ni. Aku tengah berusaha merealisasikan benda yang aku nak buat dari dulu. Tapi tapi, buat masa sekarang biarlah rahsia dulu, nanti bile benda tu dah terlaksana baru aku bagitau. haaa. Btw hari ni 30 April 2012 hari jadi Abah aku yang ke 60 tahun. Dah wish da. Saje nak wish lagi. Semoga Abah panjang umur and murah rezeki and sentiasa diberkati ALLah S. W.T. Amin. :')

Happy Birthday Abah, Mohammad Bin Abdullah :))




p/s: mereka takkan faham aku, and takkan pernah. :')

5 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah..akak pun mood ke laut dah nak berblog...BW pun dah jarang nih...

Akak dah lama ada akaun twitter..tapi tak reti guna..skrg dah lupa password pun.. :)

Happy B'day buat abah cik tetra..moga pamjang umur & sentiasa diberikan kesihat yg baik berpanjangan...


*Cik tetra..akak dah pos FM hari sabtu tu..maybe hari ni kot sampai...& maaf erk kalau bungkusan FM tu cincai jer.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : kan kak.. mmg takde mood ni..aishhh bw pon kite dah jrg..

haha akak lupe eh? hihi mesti dah lame tak bukak..

okey akak..thank you wish utk abah kite.. aminn. :)

*wahh akak dah post eh..thank you akak.. terharu ni sbnrnye.. heee. takpe kak..kite tak kisah..akak dah kasi pon dah kire beruntung dah..murah rezeki akak.. :')

msredcheesecake said...

Happy bday abah jugak... Jgn ada paksaan dlm berblog... Nanti jadi tak best..
Rasa nak update, update...

Suha said...

happy belated birthdayy dekat pakcik mohammad :)

Cik Nurul said...

kite baru ada mood ni.. hehe marilah follow twitter kite... ngeeee