Followers

Apr 23, 2012

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !

Assalammualaikum Bloggers.

Nampak tak tajuk kat atas tuh. Nampak tak begitu Vavavoom disitu. Setelah sekian lama aku tak join segmen. Tapi hari ni boleh terbukak hati pulak. Sebab Segmen ni mudah sahaja. sangatt u ollss. And thanks kepada Cik Panda yang sudi menge"tag" we ollss ye. haha. thanks ibah. eheee.

Tuan punye Segmen Bernama Aliff Haikal. hai tuan segmen. Nice to know you. :) Okeh kalau ade siapa2 yang berniat nak join. Sila Click kat banner bawah ni ye u ollss. Nak tau rules and regulation boleh click tau :)


Okeh ni yang nak dupdap ni. Nak kena copypaste First entry ni. hehe. Okeh ni ghupenyaa saya punye first entry.Click sini :)

Entry ni Bertajuk Alohaaaaaaa.

assalammualaikum..
haha..blog ni aq wat utk tatapan umum..
bukan private..hehe..
1st things yg mbuatkan aq wat blog ni..
utk share anything about my life dgn korg sume..
selamat meng CHECK IT OUT..!!
<3 <3

-----------------------------------------------------------------------------
Entry ni terhasil pada  26 May 2010.Ade komen pon lepas kawan2 selongkar entry lame. hahaha. So untuk itu, saya dengan ini akan Menge"tag" First commentator utk entry first tu. orang itu adalahh. jeng jeng jeng.
okeh dengan ni saya mengetag this person , Tuan saya :))

p/s: done ! :)

11 comments:

DRceria said...

Wahh! Cik Panda tag cik tetra yee.. DRC yg tag cik panda.. pandai dia yekk...hahaha... good luck!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HAHAHA! HAASSHUMMM! ohsem lahh u ollss. yeay! join pon segmen ni :)

DRC, alaa. mmg ibah pandai pong. haha

Suha said...

gudluck gudluck.
bila baca entry pertama aku, aku pun segan weyhhh. hahaahah :')

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good luck cik tetra..
akak pun segam bila baca entry lama2..rasa klakar..time tu lum ramai kenalan lagi..caca marba jer gaya penulisan.. ;)

Alia Rahmat said...

Good Luck Cik Tetra.. salam kenal :D

NisaAdnan said...

haha first entry mmg kelakar. macam-2 words baru boleh muncul ;p

AwieKashi said...

wa....skandal dia jugak yg komen tuh...huhu

si robot comel said...

haha,kita kalau buka entry first sumpah kelakar,haha

Aliff Haikal said...

hai nice to meet you toooooo cik tetra ! hahaaaaa , ehhh sepatutnya kakak tetra kan . HEHEHE :P

Aliff Haikal said...

meh sini tonyohh sikit kat link ni nak kasi berbunga sikit jiwa dan raga . hehe
http://ekaldude.blogspot.com/2012/05/hadiah-segmen.html

amercorner said...

singgah dari segment yang sama. saya follow kalau belum follow hihihi :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-my-first-entry-is-awesome.html