Followers

Apr 9, 2012

Rindu . . .

Assalammualaikum Bloggers,

First sekali aku nak cakap terima kasih kat bloggers2 yang sudi dtg lagi kat blog aku ni. yelaaa aku ni dah jarang update dah jarang blogwalking. But then ade lagi yang still dtg. Thanks ye korang. Insyaallah aku cube aktif blogging and blogwalking lepas ni. Cehh ayat macam blogger hot stuff plak kann yang follower dah beriban-riban. -.- Takdelaa actually mmg aku rindu kot nak blogwalking semua tapi masa mencemburui aku lahh. =='

hari ni 9 April 2012. Maksudnya dah 10 hari aku tinggalkan UiTM Segamat. Sumpah aku rindu gile kat segamat. Rindu kat roommate, wingmate, classmate, kawan2 sekolej senang cerita satu kampus aku rindu. Rindu nak makan Ayam Uncle Bob. Rindu nak beratur panjang kat Benteng. Rindu nak belajar kat bilik study ngn Ibah. Rindu nak buat video ngn elis, sue ibah. Rindu kat bilik 112b. Rindu nak gaduh ngn Roommate sue and Nida. Rindu kat Mong Ji, Bunga, Tam Tam and Mimi. Rindu nak masak kat pantry, sumpah rindu gile. Rindu nak lepak tgk running man ngn simaa and hanan. :'( sedih. Aku rindu diorang semua. korang. aku tetap ingat korang walaupun kite jauh sekarang. :')


7 comments:

HaLuNa ReTrO said...

OMO..10 hari mcm 10 taun..huhu..=P

btw hal pon rindu kwn2 kt segamat dulu tuh..ngee~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

rinduuu dia banyak nyeee..... rasa2 sebanyak air di lautan pacific tak?? eheee :)

p/s: nanti selalu2 lah update. ibah selalu baca tau. hehehe.. ibah pun ade something nak cakap.. ibah rinduuu awak awak dan awak.. hehe.. sangat3..

wawa ♛ said...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa . Rinduu akak lahh . Sob Sob . Eyhh, header comel lahh :)

suha said...

ala...........
aku pun rinduu semua tu. serius rindu dengan environment segamat weyh. rindu bilik. rindu kolej, kelas and HG jugak.. ooppps! hahaah! tapi serius aku rindu semuanya. :|

Rtp Farra Arisha said...

rindu-rinduan plak. :) kiranya rindu semacam jauh dimati, dekat dihati eh? hiks

Alia Rahmat said...

okehh.. ini sedih T___T

rindu akak jugaakkk :)

akak take care okeyhhh..

ank mak siti said...

rindu lar jgak an kawan diim sorng nie.. mybe next time kte jmpe lagi, kalu ade jodoh tuh.. :)