Followers

Apr 2, 2012

Memory (UiTM Segamat) : What They Say ,

Assalammualaikum Bloggers,

Memandangkan dah ade kat rumah, haruslahh teringat kenangan kat Uitm kan. And hari ni aku nak share about my friends, what they say about me? Actually hari2 terakhir kat uitm. Aku dapat banyak benda dari kawan aku. Diorang kasi sehari sebelum aku tinggalkan uitm. Sangat terharu dengan kawan2 semua. Diorang ingat aku!  :')

Aku pon ade something untuk dorang, cume aku kasi time dorang takde. So aku dah balik, baru dorang bace or tgk ape yg aku kasi. Time aku nak balik, roommate aku, Sue and Nida takde time tuh, Sebab diorang tengah EXAM. So ape yg aku buat. aku kasi sekeping notes, CD and hadiah untuk diorang. Aku letak dalam Almari and atas meja diorang. Sursprise! eheee. Aku ade buat video utk diorang. ahaha. Sumpah lawak. and aku letak dlm CD tu. :) heeee. To kawan2 yg lain yang aku tak sempat kasi. Sorry. Sebab aku buat semua ni last minit. :')

To kawan-kawan lain. Aku sayang korang! sayang sangat-sangat! thanks a lot for the 3 years memory with u all! to budak2 kelas JIM1106c and kawan2 lain tira, hanan, sima, pika, madi, afi, dayah, ida, kak anne, ponti, acu, kak dya, anis elis and semua lahhhh. I will never forget u all! To my new friends, ibah, aqim, din, nina, hal, aril, awie, afiff, alia, wawa and byk lagi. thanks 4 everything okayy! Nice to meet you and ILY :)

Thanks ibah for the lovely card for me. really appreaciate. thanks 4 the Entry also! <3 Ibah, walaupun kite baru kenal sem ni, Tapi macam dah bertahun-tahun kite kenal kan. Kite kenal dari belog je and now bile dah satu kolej, dah hari2 jumpe. Kite berdua dah jadi kawan baik. Sampai ade orang kata kite berdua ni kembar. Sentiasa bersama. Thanks sebab sudi layan kepala kite yang gile2, yang tak berapa nak betul ni. Thanks sudi tahan dengan perangai kite yg gile2 and kepoh ni. Suke sangat kawan dengan ibah. Ibah lembut, sopan, manja tapi kadang2 KA jugak! hahaha. Thanks 4 everything okayy.i love you my new friend aka my Bestfriend. :')
this card i got from dinie. thanks dinie sebab sanggup dtg SB sebelum balik semata2 nak jumpe kite and bagi card ni. Appreciate sgt. Thanks sebab jadi kawan kite dari Sem satu hingga sem 6. walaupun kite tak rapat sem ni. Tapi kite tetap ingat dinie. Tetap ingat kenangan sem2 lepas dengan dinie. and kite nk bgtau ni. Dinie sorang je panggil kite WAWA. eheee. takde org lain pon yg panggil kite dengan name tuh. dinie sorg je, AHAHA. thanks 4 everthing. I love you Bestfriend <3
This card i got from my roommate, Nida. Nida thanks sebab jadi roommate yang awesome. walaupun mule2 kite tak rapat. btw at the end kite dah rapat n sekepala. Rindu nak sebilik ngn kau. eheee. Sorry sebab aku selalu bising dalam bilik, bertekak dengan sue laaa. eheee. Mesti kau bingit kan.? hehe. and thanks 4 everthinglahh. love you roommate. <3
This card i got from Sue, my 2SEM roommate. sem lepas dia roommate aku, sem ni pon same. dah dua sem dengan dia. Sue, thanks 4 the gifts and also this card. Appreciate it. thanks sue jadi roommate yang memahami dan roommate yg sangat2 awesome! thanks sebab selalu kongsi cerita dengan aku. btw sorry selama setahun/2 sem kau roommate dengan aku, aku banyak buat salah. Aku ni dahlah MAK TIRI, lepas tu suke kacau kau, suke cari pasal, suke membebel, ckp main lepas. hehe. Sorry ye. Aku gurau2 je. and thanks sebab selalu teman aku pergi TOILET. ehh bukan selalu, tapi HARI HARI teman aku! hehe. Btw thanks 4 everthing k! love you roommate! <3


isi kandungan surat dari sue ;

" Sem ni aku balik dulu, even paper kau habis dulu :P haha. But its Okay, kau kan 'heartless' tak kisah punya balik lambat. kan kan kan? hee.. Firstly, aku nak cakap thanks a lot dekat kau, even kau rumate paling Kasar aku ade, tapi kau jugak antara rumate yang banyak ajar aku something.. Kau ajar aku jadi keras sikit and yang paling penting kau ajar aku jadi KA jugak. Wahaha. Bila dah lame2 jadi rumate dengan kau, aku rase aku faham kau and selesa berkongsi cerita.ecece. kau luar memang HEARTLESS, even dalam pun. Tapi aku percaya, Seheartless-heartless kau pun, kau tetap macam aku jugak. Dalam Hati ade taman bunga. hehhhh. :P Aku doakan kau bahagia waeda, sorry kalau ade salah silap aku sepanjang jadi rumate 2 sem dengan kau. and bla bla bla bla"

^
|
|
|
|

SUE, THANKS 4 the SURAT 'CINTA' yg awesome ni! heeeee

:)
p/s: berpijak di bumi yang nyata. :')

17 comments:

frezalicious said...

sedeyh2 bace entry ni =(

Noor Adibah Binti A.Latif said...

OMO! ibah menangis time bace entry ni waeda.. nape sadiss sangat niee.. tpi sadis2 ibah, ibah rasa nak tergelak bace ape yg waeda tulis..

ape diaa?? Ibah lembut, sopan, manja tapi kadang2 KA ?? ehh. HAHA! :D alaaaa, dah kantoi ngan blogger2 lagi2 follower awak yang dah 1104 orang yg ibah ni manja. maluuu laah kitee u ollss.. >.< hehhe

P/S: most welcome :) ibah pun suke sangat kawan ngan Nur Wahidah Mohammad.. Mahal na mahal kita bestie <3

ieja faiq said...

kak take care yaw . goodluck pasni . walaupun bru knl akak , tp sy bertuah sbb dpt knl senior mcm akk . huhu . all the best <3

AwieKashi said...

nak jugak surat cam tu.. ='(

Cik Tetra said...

hsnim : huuu jgn la sedih2 k! :)

Cik Tetra said...

ibah : heeee nangis eh u ollsss..alaaa jgn la cmtu..nanti kite pon nak nangiss..

hehe..dah mmg u ollss KA! we ollss haruslahh mention kat situ...eheee..

eheeeeeee..thanks sebab suke kawan ngn kite..ingat benci kite..hikhik.. :P

you're awesome NOOR ADIBAH BINTI A.LATIF <3

Cik Tetra said...

ieja : heee..thanks ieja, gudluck jugak utk ieja..akak pon bertuah sebab dapat kenal junior2 yg awesome mcm korang..thanks..all the best too.. <3

Cik Tetra said...

awie : nak eh? err mintak laa dgn makwe u ollsss..haha.. :D

AwieKashi said...

yeke?
huhu....makwe lain...kawan lain...

Cik Tetra said...

awie: lain eh? hehe..okayyy la okayy laa..nanti we ollls buat utk u ollss eh.. :)

chemay said...

buah hati takde kasi ke ?
wink2
:)

Cik Tetra said...

chemay : buah hati? kite mane ade buah hatu..buah jantung ade laa..hikhik.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe. awak <3 <3 ingat kite selalu tau. pastu jangan selalu takde mood! kite tak suke! :) ehehe.. so, senyum2 selalu ehh..

p/s: ehem2.. chemay tanye buah hati dia takde kasi ke?? alaa.. chemay nie pun.. tak main lah buah hati kasi surat2 biasa niee.. die terus hantar bunga je kat waeda niee .. hehe!!

suha said...

haaha. sumpah malu baca balik surat tu kan.

anyway, thankss banyak waeda. thanks sooo much. take care and keep in touch lahh k. :)

love u jugak rumate! <3

Cik Tetra said...

ibah : heeeekite ingat awk lahh..errr kite selalu takde mood eh? HAHAHA..mane ade la u ollsss..heeee..kite kan selalu senyum..kan kan..sangattt..hehe

P/s: yelaa tu..mane ade org kasi kite bungaaa..cehhhh.. :P

Cik Tetra said...

sue: hahaha..alaaa rilekslaa buat ape nak malu..heeee...

same2..okayy of cos kena keep in touch.. :)

heeee love you more!!! <3

HaLuNa ReTrO said...

OMO..!!comeynye surat cinta..nk gak..da lame x dpt..ngee~