Followers

Mar 28, 2012

Part 6 : Junior . .

Assalammualaikum Bloggers,

rase sedih nak tinggalkan UiTM Segamat. Huhu. Lagi 5 hari je aku kat sini. Actually Paper habis 29 March. Tapi, Tapi aku Balik 1 April. Gile sadiss. Abah aku amik ahad sebab sabtu ade hal. Huhu. Paling tak boleh blah. Mule2 Mama ibah Call ibah, yg abah dia tak jadi amik hari sabtu, mama dia amik dia hari ahad. Aku pon dah ketawakan dia. Sebab balik lambat. And then setengah jam lepas tu. Mak Aku call. Mak aku cakap tak boleh amik aku hari sabtu jugak. Dia amik aku ari ahad. Pehhhh. Tadi aku Gelakkan ibah, sekarang dia pulak gelakkan aku. SENASIB dgn Ibah. Hehe. Tapi takpe. Kiteorang nak spent time kat UiTM for the last time. :')

From My Junior.

|
|
|
|
v

From Alia Rahmat :') *thanks alia :)
From Farah Little Smiley :) *thanks fara :)



p/s: comel la korang. Btw aku sayang semua junior2 aku. korang mmg the best.  ( junior aku paling comel  = ASZWIK )  <3