Followers

Mar 13, 2012

Part 6 : Esok Final Exam

Assalammualaikum Bloggers,

Disini aku nak amik kesempatan nak mintak maaf jika ade buat salah and silap. Takmo dendam or tak puas hati eh. Maklum lah esok aku final exam for final year. So haruslahh buat betul2 and yang penting dapat buat dengan tenang. So doakan aku ye kawan2, aku doakan korang pon dapat buat yang terbaik. Ingat dah last2 minit macam ni jangan study hard tapi Study smart okeh!

Esok Paper ETR 300. Banyak nak kena ingat ni. Huhu. Tapi sempat pulak aku menghupdate. Kannn. Ahaha. K la, nak sambung study ni. Doakan Aku ye Kawan-kawan. tengkiu :)

Rindu dengan Naim. Nanti Lepas habis final exam Cik Wa jumpe naim ye. Love you :)



16 comments:

semutsengal said...

kahkahkah,


kau sllu ejek aku. perlu ke maafkan kau ?



llalalalalalalalaa

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck cik Tetra..All the Best..^^

Sedapnye TF..tak pernah mkn..mahal kot.. :)

fathiahRAIHANA said...

kem salam kat naimmm ;D comel nyaaa, hihihi.


and of kos, all the best utk akak ;)

Cik Tetra said...

anip : elehhh..kau pon selalu ejek aku..sadisss tau.. -.-

perlu la maafkann..tau tau... :P

Cik Tetra said...

kak lily : eheee...thanks akak.. :)

a ah mahal..tp sedap.. :)

Cik Tetra said...

FA : heeee..okehh... :)

tq 4 the pray... :)

Alia Rahmat said...

good luck kak :D

maaf zahir batin :)

Cik Tetra said...

Alia : heee..okeh ..maaf zahir batibn jugak.. GUdluck FINAL junior DIIM ku.. ;)

Liza Razak said...

alamak..tutti frutti laa...nyums !!

chemay said...

all the best dear.
buad yang terbaik.
:)

*sedapnya tuti prutiii :P

Cik Tetra said...

liza: eheeeee..sgt nyums.. :)

Cik Tetra said...

chemay : thanks chemay..insyaallah.. :)

#sedapp :)

HaLuNa ReTrO said...

gud luck waeda for the next paper..
thanks bgi adiah..=)
kbye~

YOUsoF said...

Hi Iron Girl.. ;D



Harini ni mungkin kau dah tasa lega sebab dah lepas Pape ETR tigaghatos tu.. Syukur.

Cik Tetra said...

YOUsof : iron girl? wahhh da dpt nickname baru dahh..hehe..

hahaha..betul2..dah lega dah sebab da habis paper ETR..alhamdulillah.. :)

k nana said...

dapnya tutti fruity.kalu tension2, mkn manis2,leh reducekan kan perasaan itu...ok, selamat menjawab yea adik...all the best k