Followers

Mar 25, 2012

Part 6 : 7 Petala Cinta. :)

Assalammualaikum Bloggers,

Hari jumaat lepas bersamaan dengan 23 March 2011. Aku, Ibah, Din, and Aqim g outing. Ibah ngn Din ajak tengok cerita 7 petala Cinta. 7 petala cinta u ollss. Dalam perjalanan je dah kena 'bala'. Tetibee minyak habis, pehhh terpaksa berhenti kat tengah jalan. Hahaha. Sumpah scary. Dalam satu jam jugak la kiteorang tunggu org kereta sewa tu hantar minyak. Cehhh. -.-

Lepas orang tu dah isi minyak. Kiteorang terus ke One Segamat. Usha tiket wayang. Then lepas dah beli tiket wayang. Ade gap mase 1 jam. So ajak la diorang makan cendol pulut. Tapi tapi. Cendol Pulut takde! huhu. PETALA betul. Sadiss. Cendol ade tapi Pulut yang dah habis.Huhu. Kempunan nak makan cendol pulut. So kiteorang pon Makan Cendol Kacang je. Tapi takpelaa yang penting cendol kann u ollss.

Lepas tu gerak OS tengok wayang. And sebelum balik Singgah McD beli Ayam goreng McD. Aku and Ibah kempunan nak makan McD. Hew hew hew. Then sampai Kampus je, Mak Gad mcm marah sebab aku tak gantung matrik kad. Cehh. Tapi aku tunjuk ape. Huhu. Ape pon tak  boleh. Kbye! :P

Kami terkandas kat tengah jalan. haha :D
Sempat bergambar u ollss. Haha :D
Chajanggggggg. :D
alolo. Suke gambar ni. Comel la ibah ngn din ni. Heeeee :)
cehhhh din mencebik! HAHA. Ibah pandang ape la tuh.. :P
we are mak jemah. :)
woahhhh npk tak lori kat belakang tu tgh gerak! awesome! :D
Cendol Pulut takde. Cendol kacang pon jadilaa.. :D
cehhhhh.
heeeee. :D
ade keledek goreng n goreng pisang sekali. :D
:)

p/s : hari hari terakhir di segamat. lagi 6 hari je . :'(

15 comments:

cahaya mata said...

bf wahi ke 2?

Cik Tetra said...

ain : haha...bukan BOYFRIEND laa..tapi BESTFRIEND :)

si robot comel said...

wah wah,petala cinta tuuu

ehem,mak gad dengan pak gad sama je.:D

Cik Tetra said...

si robot comel : hahaha tuh la pasal.

tau xpe..mak gad ngn pak gad same je.. =='

chemay said...

ni pergi double date ke apa ni?
ehem2
:P

Cik Tetra said...

chemay : hahaha..takdelahh kiteorg berdua teman ibah ngn din je.. :)

Aimi Juon said...

Eh? Terkandas tapi muka maintain happy. Nasib baik ta terkandas depan kubur Cina. Haha

Segamat? Saya orang Segamat!! Hiak hiak. Haha

Puas zoom kat mana tempat tuh, tapi ta dapat dikesan Hmm.

Alia Rahmat said...

lain kali isi minyak dulu ! HAHA..
DOUBLE DATE oke.. tak nak kalah tu...

hewhewhew :D

Cik Tetra said...

aimi juon : haha tuhlaa pasal.. :D

awk org segamat ke? woahhh.. :D

ni tempat yg dekat2 ngn payaa tuee.. :D

Cik Tetra said...

alia : bukan slh kiteorang laa..kiteorg baru kuar dari uitm nk ke stesen minyak.. x sempat sampai dah habis minyak cehhh,, -.-

haha..nu bukan double la tripleee..HAHA :D

Chegu said...

pasni datang segamat da bawak kreta sendr, da tak risau a abis minyak, hehehe, gud luck menghadapi fasabaru dalam idup nnt ya...

Cik Tetra said...

chegu : hahaha insyaallah.. :)thanks chegu.. :)

d-are said...

waahh...bestnya..tgk 7 petala cinta lagi...emm mcm ade jodoh jew wahi dgn aqim ni..hehehe...

Cik Tetra said...

kak dya : hahaha..citer tu eh? boleh la..best jgk.. :)

haha..ad jodoh eh? omo! :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Ehehe. alia, tak leh blahh tu.. die kata ape kat awak?? double date tu.. tak nak kalah??! :D ehehe

ibah akan ingat kenangan kita. dari awal kite kenal sampai la sekarang ..