Followers

Mar 23, 2012

Limited Edition Entry: Happy Birthday Nazurah Mohd Noor.. :)

Assalammualaikum Bloggers,

Rasenya dah lama tak buat entry birthday. Hari ni 23 March 2012. Rasenya ade birthday someone. Heeee. Memang ade pon. Beliau adalah Nazurah Mohd Noor ataupun dikenali sebagai WawaIlham. Cehh kenapa ayat aku skema ni. Hehe. Wawa dia junior aku, Satu Kos, pernah Satu Kolej dulu. And then first time kenal dia bukan kat kampus. Tapi kat belog. See, aku ramai kenal dengan budak kampus through belog. Aku pernah je terserempak dengan dia kat wing dulu. Time tu masing2 belum kenal. Tapi aku ni jenis ingat orang. Bile dah pernah jumpe, mesti aku akan ingat punye. :)

Yang best nye pasal wawa ni, aku perasan yang dia suke amik gambar, suke pakai tudung bawal,  suka pakai suar warne warni, dia pandai edit gambar, dia ade DSLR. heee untunglah. Sempena Birthday dia yang ke 20 ni. Aku nak ucap ;

'Wawa, selamat hari lahir, tengkiu sebab jadi kawan akak kat belog, kat facebook, kat twitter and kat kampus jugak, walaupun x selalu jumpe. Tapi bile kat alam maya ni macam da rapat je kan. Heeeee. Akak doakan semoga wawa panjang umur and murah rezeki, dapat buat yang terbaik utk final ni. Ade lagi 1 paper kan. eheee. And selamat menjadi senior sem depan. awwww. eh lupe pulak nak cakap semoga berbahagia dengan Encik Cinta anda.  Kalau ade rezeki jumpe time Degree nanti ye :)
Sorry ni gambar curi. Akak snap senyap2 time Program Pena Novelis hari tu. heeee. :)

p/s: jgn lupekan we ollss ye.. selamat tinggal junior.. :')

16 comments:

Alia Rahmat said...

HAHAH.. tak boleh bla.. snap diam2 nih..

err.. yg last bawah sekali tu sedih :'(

AwieKashi said...

wah....lagi special nie...tak adil!

Cik Tetra said...

alia : HAHAHA..haruslahhh diam2..baru boleh jd gmbr special..hehe..

#akak pon sedih :'(

Cik Tetra said...

awie: eleh dia igt dia punye lg special la tu..we ollss punye lagi special..

#tapi bukan special yg dicari tapi keikhlasan hati.. :)

wawa ♛ said...

Special uolls siap update bloggg ! Terharuuuu :') ape nihhh curi gambar kiteee . hehehehe :) Thank Youuuuu akak ! InsyaAllah kita jumpa lagi

Boni JLL3 said...

hahahahaha..kenapa amik gambar curi2??hahahaha

Cik Tetra said...

wawa: heeee..welcome!errr akak mmg suke amik gmbar curi..hahahaha..

#insyaallah nanti kite jumpa lagi.. ;)

Cik Tetra said...

boni JLL3
: errrr...haruslahhhh.baru special.. :D

marshanda alleya said...

happy bufday jgk lah walau xknal pun...hehehe....
so sweet smua org arini update pasl bufday gurl...
yg pntg PHOTORAPHER tuh...hehehe

Cik Tetra said...

marshanda alleya : heeee...thanks.. :)

#hehehe..dia PHOTOGRAPHER awesome.. :)

AwieKashi said...

wah...terkena di situ... >,<
hammmbikkk!

Cik Tetra said...

awie : HAHAHAHA..padan muke..hambikkkk!

AwieKashi said...

takpe cekkk!!!
tggu laaa....

Cik Tetra said...

awie: weeeeekkkk :P

si robot comel said...

pencuri gambar eh,hehe.
ni bukan limited edition,ni special edition,ngehngeh

semutsengal said...

selamat warga tua wawa.


kahkahkah, harap jgn jadi mcm akak bogel ni yea !