Followers

Mar 31, 2012

Last Day ,

Assalammualaikum Bloggers,

Hai korang. Bersua kembali ye. Alhamdulillah sudah berada dirumahku syurgaku. Tadi pukul 10.30 pagi abah n mak dtg amik kat uitm. Hari ni last day kat uitm. Selamat tinggal Zaman Diploma. Omo! sedih gile. Btw tadi pagi Aku, Ibah, Simaa and hanan g strolling satu uitm. Gile Best. Aku amik gambar satu uitm. Eheee. Tapi tapi Gambar tu semua boleh hilang. Aku tengok kat camera. gambar dah takde? HUHU sedih gile boleh tak. Dah la kenangan terakhir ! huuuuuuuuuuuu. Banyak gile gambar. sumpah aku tak boleh terima hakikat sekarang ni. Kalau lahh ade kuase magik dah lama aku mintak gambar aku balik. :'(

Tapi tapi takpelaa nak buat macam mane. Mesti ade hikmah sebalik semua ni. walaupun aku still tak boleh terima hakikat sekarang. bagi aku gambar sangat penting! HUUUUUUUUUUU. K la. Nak mengenang nasib jap. Kbye!

Kolej SB in memory. :') kolej paling best  :)

P/s: rindu awak laa..

5 comments:

chemay said...

chemay pon penah kena gitu.
balik trip.
tengok satu gmbar pon takde.
T___T

*awak = siapa?
wehuuuu
:P

si robot comel said...

huwaaa,kita rindu segamat dah :(

semutsengal said...

segamat oh segamat.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alaaa!! gambar kite semua hilang ? OMO! awak.. kita dah sampai umah semalam.. penat. terus bamm.. tido! hehehe..

P/S : amboii. awak rindu sape tu hah??

Haziq Zainal said...

Akan merindui SB jugak ;(