Followers

Mar 25, 2012

Happy Birthday Brother :)

Assalammualaikum Bloggers,

Alaa hari ni dah 25 haribulan kan. Btw semalam 24 haribulan march abang 1st aku punye birthday.  Aku tak dapat join dorang buat celebration semalam. Aku sorang je yg takde. Sadissnye. Huhu. Btw patutnya hupdate 24  March tapi tak sempat nak hupdate sebab Busy study. Skang dah pukul 1 pagi. takpelaa baru satu jam lepas. Tenghari nanti aku ade paper. PAYYPERRR . Doakan aku ye korang. :)

To my brother : Zulham Shah Bin Mohammad, 

Happy birthday jun, May Allah Bless you. Aku doakan kau sentiasa sihat, panjang umur and murah rezeki. Semoga business kau bertambah maju. Amin. And semoga berbahagia dengan Kak Ayu. Bulan 5 ni dah nak kahwin. Wish u all the best. Happy Birthday yang ke 31! :) (perkataan ber KAU dan ber AKU, kiteorang mmg dah biase ckp mcm ni.eheee. jgn pelik ye )
Birthday cake hasil tangan dan buatan KAK AYU. gile cantik kan. sweet gile. :)
happy birthday yang ke 31 :)
ni birthday celebration kat jb dgn family aku. Aku je yg takde malam tadi. huhu
were brother and sister. ahaaa. dia 31 tahun, aku 21 tahun :)


p/s: abang aku selalu stalker blog aku rupanya. omaigod! haha :)

12 comments:

Aimi Juon said...

Happy Birthday kepada Abang Jun. Amboih. Haha

Aaaaa, nak kek macam tuh juga! Hewhewhew

marshanda alleya said...

happy bufday to abg cik tetra...hehehe...bestny rmai abg kn..........hehehe

Raden said...

amboii..kemain kek bentuk lep lep

wawa ♛ said...

Happy Birthday Abang Kak Waeda :)

sis92 said...

wah cantiknya kek ..^^

chemay said...

happy birthday to your big brother cik tetraaa.
:)

Cik Tetra said...

aimi juon : heee..thanks awk wish utk abg kite.. :)

heee nak kek camtu eh..suh la pakwe buatkan.. ;)

Cik Tetra said...

marshanda aleya : heee..tq wish utk abg kite.. :)

a ah best ramai abg..^^,

Cik Tetra said...

raden : heeee kan kan..tapi comel.. :D

Cik Tetra said...

wawa : thanks 4 the wishhh.. :)

Cik Tetra said...

sis92 : heeee cantik kan.. :)

Cik Tetra said...

chemay : heeee..thanks chemay.. :)