Followers

Mar 6, 2012

Fact of The Day : ^_^




and aku percaya orang yang dah break up pon boleh together balik. because of why? because they are still love each other.  :)

p/s:  (to my friend), aku tau la kau suke dia lagi.just admit, dengan aku takyah nk selindung.  :)

10 comments:

semutsengal said...

kalau still love each other bagai, why nak clash ? eiiuuuww


murahnya murahnya.

Cik Tetra said...

anip : HAHAHAHA..itu aku setuju...tapi kan..tapi kan..kau ckp jujur sgt..kang kawan aku bace komen kau sentappp nanti..muahaha..

Ckin Kembaq said...

hehe..ni kes putus cinta la...hehe

Ila said...

kalau ada jodoh tak kemana

Yui Light said...

Susahhhhh susaaaaaaaaaah! hhahahahahaa

Cik Tetra said...

ckin kembaq : haha...ni kawan punye kes..bukan sy.. :D

Cik Tetra said...

yui light : kalau aku susahhh kot nk together balik..ni kes kawan.. :D

Cik Tetra said...

ila : haha..yup.. :)

Cik Chokie said...

kebanyakkan manusia cinta atas dirinya sendiri . huhuhu terasa paling indah kalau cinta itu hadir sememangnya cinta yang diutuskan buat kite dari ALLAH :) muehehehe

Cik Tetra said...

cik chokie : heee..sgt sweet kalau cinta dtg dari Allah. :)