Followers

Mar 22, 2012

Counting days :')

Assalammualaikum Bloggers,

hai hai korang. Rasa macam dah lame tak hapdet belog. Sekarang ni aku dah lepas 3 paper. Tinggal lagi 2 paper je. omo! paling scary time paper ke 3. Boleh salah bawak slip pulak. Okeh yang tu kemudian la citer. HAHA. Btw aku habis paper 29 March ni tapi aku balik 31 haribulan, saje nak spend time kat segamat. Al maklum lah lepas ni segamat mungkin jadi kenangan je. Huhu. Sedih sangat. And now time for counting days and mase untuk lengkapkan hari-hari terakhir sebagai student diploma. 

Sumpah aku sedih gile kot. Btw aku enjoy gile kat kampus segamat ni. Sebab kat sini lah aku jumpa kawan-kawan semua. Apa yang pasti aku akan rindukan segamat. Rindukan kawan2 diploma aku. Yelaa degree nanti dah tak jumpe dah. oh man! sadissss. mesti aku nangis time balik nanti. Huhu. awak2 semua. saya pasti rindukan korang.  :')

makan askrim paddle pop ngn ibah! heee.  :) *mata kiteorang da mcm mata panda, selalu tidur lambat = ='



P/s: next paper ahad ni..wish me gudluck okayy  :)

12 comments:

si robot comel said...

nanti mesti rindu nak makan burger segamat kan kan,hehe

Alia Rahmat said...

T__________T

tak pe.. akak tunggu kita jadi junior akak kat puncak perdana eyhh :')

Cik Tetra said...

si robot comel : heeee...itu harusss... :)

Alia Rahmat said...

T_______T

tak pe, nanti akak tunggu kita jadi junior akak kat puncak perdana eyh :')

Cik Tetra said...

alia : heeeee.. okayyy akak tunggu alia kat puncak eh..insyaallahh.. :)

semutsengal said...

wakakakaka,

nak balik jb dah ? bila nak blnja i mekdi ?



LALALALALALLALA

Cik Tetra said...

anip : a ah la weyh..dah nak balik jb da...huhu..

mekdi?? cehhh.kau la belanja aku..plissssss... :D

AwieKashi said...

cendol segamat!!!

#kecoh satu kampus pasal budak hot silap slip ngn noor adibah... "awak noor adibah ke nur wahidah??" hehe...
itulah ceritanya...

Cik Tetra said...

awie: HAHAHA.. a ah la u ollss kate nk mkn cendol segamat ngn we ollss tp x pergi2 pon kan..takde rezeki laa..

#hahaha..alaaa jgn la igtkan benda sadisss tu..kahkahakah..u ollsss tu yg hot okehhhh!!! :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ye la u ollss. untung laa kan. nanti u ollss. dan kawan2 sume kampus lain. ibah je la yg menetap kat uitm segamat tercinta niee. wuuuu~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

EHHH! lupe nak cakap. AWWWWW... gambar kite makan eskim laahh!! dapnyerr. hihi

Cik Tetra said...

hahahahhaha..takyah la nk untung sgt...we ollsss nanti dtg jenguk u olllsss okehhh..promise.. :)

#eskim tu mmg sedap kann.. :D