Followers

Feb 14, 2012

Selamat Pagi!

Assalammualaikum Bloggers,

Hai u olllsss. Hari ni aku bercadang nak bangun lambat disebabkan kepenatan yang melanda.Nasib baik kelas pukul 2 hari ni. Semalam ade trip kelas kat putrajaya. 1 hari okeh. Dari pukul 6 pagi hingga 10.30 malam. Mana tak penat wooo. So untuk menghilangkan kepenatan haruslah bangun lambat. Tapi kan tapi kan. Aku  terbangun awal tadi, aku bangun pukul 9.30 pagi gara-gara ade orang call.

Dia : weyh, kau baru bangun tido ke?
Aku : a ah la, kenapa" (aku mamai lagi kot aku rasa time ni. haha)
Dia : weyh ros kau bla bla bla bla (aku tak berapa nk dengar. yang aku dengar weyh ros, kau.)
Aku :  err, ros?
Dia : ni bukan ros eh?
Aku : a ah bu.....kan
talian terus diputuskan tanpa aku sempat menyempurnakan ayat bukan. sadisss kann.

Oh mann. banyak kesalahan orang ni dah buat. First, tipon orang tak bagi salam dulu. Second sejak bile nama aku jadi ROS? hahaha. yang ketiga, meletakkan tipon tanpa aku selesai bercakap. woooo dah la tipon aku pukul 9.30. Aku bercadang nak bangun pukul 10.30 la weyhhh. grrrrr. k la tak nak mengarut lagi. Kbye!

P/S: dengar citer kat kampus da ade Cool Blog. really? kalau camtu. nak g beli lah. kbye!

12 comments:

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com.

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salah number lah tu..
selalu gak dapat panggilan mcm tu..
bila kita cakap..salah number..bukannye nak say sorry ke..ni tak terus putuskan talian..grrr..geram..

ZWAN SABRI said...

hari ni aku bangun pukoi 10.30.. HAHA.. adoi, kantoi kita dua org x solat suboh.. Errrkkkkk... HEHE

Cik Tetra said...

jokeonsalo : okayyy. :)

Cik Tetra said...

kak lily : hahaha.kan..saya tau dia salah no..tp bukan nk ckp sorry ke..ni main letak je..aiisshhh..sabo je..

Cik Tetra said...

zwan : HAHAHA..ehh aku bercadang sebab aku dibolehkan bangun lambat utk minggu ni..aku cuti solat.. :)

semutsengal said...

Err,


Dia tu sapa ? jeng jeng.


Cool blog bkn dah lama ke kt situ?

Cik Tetra said...

anip : hahaha..aku pon tak tau dia tu sape...salah nombor agknye...hahaha

#cool blog baru ade kat uitm segamat...

fathiahRAIHANA said...

hak3 ketawa sorang2 baca ni. pernah dipanggil ros jugak dlu --" budak tu pggl dgn penuh keyakinan plak tu, heee. ntah mana mai tetiba aja XD

Cik Tetra said...

FA:heee yeke..same la kite..boleh pulak dia panggil ros..hahaha..siyesss lawak..hehe

aQimie Ceplos said...

haha!!
ros.. ros.. sedap name kaw weh.

erh! byk gak aku tertinggal cerita kw ea.
repost balik xboleh ke? hehe

Cik Tetra said...

aqim : hahaha..sedapp? x nak la nama aku jadi ros..tak rock kau tau! hahaha...

repost..? sorry tiada siaran ulangan okehhh.. :P