Followers

Feb 23, 2012

Part 6 : Pre Graduation Night .. ^^

Assalammualaikum Bloggers,

Aku dah bayar duit dinner PGN. Anda bile lagi? yuhuuu. To all Part 6 come and join this event. Come one. last sem kot. Kecewa tau. My bestfriends ade yg tak pergi. sedih. sedih. Mule-mule aku mmg tak nak pergi  Dinner PGN ni. First sebab buat kat MELAKA, second harge dia MAHAL RM50, third aku ingat dinner sektor ade. So aku malas lah nak pergi PGN ni. Tetibe dapat tau sem ni takde dinner sektor.

And then Dinner PGN ni tak jadi buat kat melaka, sebab byk student tak nak pergi sebab harge dia mahal. Tup tup dengar cerita PGN buat kat dalam kampus je. Harga pon RM10 je. So haruslah pergi. Aku nak pergi sebab nak ade kenangan jugak dengan kawan2 yg lain course. Sebab tu aku pergi. Ade Sue, Ibah, Nina, Kak Anne and banyak lagi lah. woahh mesti awesome kan. So korang yang bergelar PART 6 tuh. Jom la join dinner PGN ni. Nanti kite amik gambar banyak2 ye. harus! haha



p/s: terukir di bintang, tak mungkin hilang, cintaku padamu~

8 comments:

suha said...

waeda awesome! ni kalau Puan Jem tau mesti terharu.

mereka bersusah payah buat untuk kita jugak kan, we should appreciate that.

all part 6 students, do join PGN! hehe. ^^

Cik Tetra said...

sue: hehehe..kite mmg awesome...hikhik..betul2 dorang dah bsusah pyah utk kite...so kite kene hargau..

yes..come on! do join pgn! heeeeeeeeee.. :)

Aini Amanina said...

kita n ibah pergilah.. heee.. :)

Aini Amanina said...

kita n ibah pergilah.. heee.. :)

Cik Tetra said...

nina: yeayyy korang pergi..heeee... :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

heyy u ollss. saya tak pegi laah..
hahaha :D k bye!

Cik Tetra said...

ibah : alaaaaaaaaaaaaaaaa... pergi lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

fathiahRAIHANA said...

Ehem ehem,
amboi cintaku pada sapa tewww, hihi :P