Followers

Feb 11, 2012

Part 6 : Errr.. Research Lagi.. ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Hai hai korang. Agak lame we ollss tak hapdet. Arghhhhh. Rindu! rindu !cehhh poyos pulak. Antara sebab aku tak hapdet Belog selama seminggu ni sebab kesibukan melanda. Oh man. Jumaat lepas sampai hari isnin lepas aku buat RESEARCH lagi kat KL. This time aku n member2 seGroup pergi buat research utk records centre and ETR. Untuk ETR. Kedai Doorgift tunang abang aku jadi benchmark kiteorang. So senang la kerja kiteorang. Kak ayu bagi tips macam2 and dia kasi barang2 Doorgift Disenar. Free okeh. Thanks Kak Ayu. Heeee. :)

lepas interview and menggedik bergambar kat kedai kak ayu. My Brother ajak aku and kawan-kawan aku, Athirah, Simaa, Hanan and Fara pergi makan. Time tu tengah lapar. Memang awesome la kan. Macam2 makan sampai kenyang gila aku. Alhamdulillah. Thanks Jun (abg aku) belanja kiteorang makan. :) Lepas makan kiteorang menggedik ke KlCC pulak. Abang aku hantar g sana. Kiteorang tengok wayang citer Underworld : Awakening. Awesome gile kot! 5 bintang! heee lepas tgk wayang terus balik rumah fara. Kiteorang tido kat rumah fara. Thanks fara. :)

Esoknya pulak pergi PWTC sebab nak pergi Karnival Buku. Motif nak g sane sebab nak habiskan voucher lagi RM100 tuh. tapi kan. tapi kan. kecewa tau. Kat expo tu tak banyak sgt buku yg aku nak beli. Aku cari Novel Kelabu tak jumpa2.  So merawat kedukaan aku n kawan2. Aku pergi KLCC lagi, then kiteorang pergi Kinokuniya. kat Situ baru jumpa Novel yang aku nak. Akhirnya RM100 dah dihabiskan di kinokuniya. 3 buah novel + Stationaries.

Errr. Cube scroll bawah. Banyak nye gambar! ye lahhh dah 1 minggu tak hapdet! heeeee :P
saya budak gemok n budak gedik! kbye! heee
Athirah :)
simaa and hanan
Disenar Gifts :)
Disenar Gifts.
cehhhh.
Thankyou Tag
Boxes
bag
Disenar Gifts
Board time abg aku n kak ayu tunang. :)
saya di PROPOSE and i say YES! hahaha
Simaa.
Hanan
Fara : camera woman kiteorang. :)
Athirah
okeh ni my BIGGG Brother! Zulham Shah.
Ini saya Punya! bESARRR punya.
Sume kekenyangan. Haha
Rojak Asma. sedappp!
peace!
SATE yang sangat GEBU lagi ENAK!
MENGGEDIK lepas tengok wayang. Heeee :)
Cantik Bulan Atas tu.. :)
kat PWTC
chajanggggg!












 



Kalau sesiapa nak tengok Doorgift untuk kahwin or tunang, or birthday and so whatsover. Boleh la click kat Facebook Disenar Gifts :)

p/s: saya masih seperti dulu :)

34 comments:

syananoriza said...

kak waeda, bpe ah buku kelabu tu?

Alia Rahmat said...

hamboiihhh .. kemain gigih lagi tau . jadinya esaimen DRC tu sama lh dengan kitorang ye . oh maaannn..

#SATE jadi SATU . HAHA. typoooooo

Cik Tetra said...

syana: novel tu RM 24.90 :)

Cik Tetra said...

alia : hahaha..same eh? agaknye la tuh..hehe..

#errr alaaa akak terTYPO laaa.. :P

syananoriza said...

teerriimmaa kassiih. ehehe

Cik Tetra said...

syana : heeee same2.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. 1st soklan dari adik sedara aku pasal harga buku kelabu tu.. haha. awesome la zana !

# nie ha bagi kat akak sedara dia pulak ehh komen.. cantik semua gambar2 awak nie! kalau ade button like. ibah dah like semua kowt waeda! huhu <3

(jeles we ollss tengok tau.. lagi2 time makan2 tu.. huhu)

Cik Tetra said...

ibah : HAHAHAHA..tuh la..maksudnye zana suke novel tu kot..hikhik..zana mmg awesome! :D

#mane tak cantik..gune DSLR mmg cantik..heeeee.. thanksss suke gambar2 kite :)

(janganlah jeles u ollsss.. :P )

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. eleh.. adik sedara ibah tu kembang pulak nanti. dah2. jangan puji lebih2.. stop2! kakak sedara die jeles faham tak?!

# Cntik sangat... huhu.. lagi2 gambar die besar2 kot! puas ibah tengok.. haha.. nie zana ngan ibah ngah bukak SKYPE! nak join tak?!

Cik Tetra said...

ibah : ala sekali sekala puji dia..HAHAHA..ala ibah jeles? wekkk :P

#heee..thanks ibah..saje besarkan gambar..baru puas tengok..heeee :)

skype?? nak2..jap2 japg kite online.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. okeh. tak jeles lah. saje je cakap jeles.. <3

# ibah tau, saje je kan nak mencapub! haha.. letak gambar besar2.. ibah pun suke!! nampak terang jee.. jerawat pun jelas kot ! haha..

YEAY! IBAH DA NAMPAK WAEDA ONLINE!

Cik Tetra said...

ibah : heeeee..bagus! <3

#heeeee..adeke cakap kite mencapub...cehhhhh...:P alaaaaaaaa nampak jerawat kite eh? omo! omo! hahahaha

#yeayyy jom berskype.. :D

semutsengal said...

oh.oh.


mcm kamera album dah.


Untunglah ada abang belanja. HAHAH

si robot comel said...

kelabu sangat best,serious

Cik Tetra said...

anip : hahaha..HARUSLAHH camera Album..blog aku ni PICTURE keeper aku! haha

#mestilah untung..jangan jeles okeh! kbye! haha

Cik Tetra said...

si robot comel : wahhhh da bace eh?? kalau best..tak rugi la kite beli..hehe :)

Chegu said...

Wah.. Ohsem nye berjimba-jimba ye selame seminggu...
Tapi gambo air tu mmg membuatkan sy berasa..... GULP!!!! nak satu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye..
enjoy akak tengok...
Cantik2 gift tu semua..^^

Cik Tetra said...

chegu : heeee..mmg awesome! :) air tu sedapppp...freshhhhh...nak eh.sory chegu..dah habis laa.. :D

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..thanks kak..sy suke share gmbr ape yg saya ade.. :)

fathiahRAIHANA said...

meriah dinding tu tempek macam2, haha :D

serius byk gmbar eh :D

Cik Tetra said...

FA : heeee..betul2..meriah.best je tgk.

#errr banyak eh? hahaha :D

AwieKashi said...

okay...gambar sgt nice!

fathiahRAIHANA said...

nak ke kaler pink ni ? beli sndri laaa. nak bg pnjam pun jaohhhh, hihihihi :D

Cik Tetra said...

awie : heeee thankssss awiee... ^^,

Cik Tetra said...

Fa : heeee...kite main2 je la fa.saje2 je..tp serius comel gile gelang tu ^^,

Si qusowt said...

kelabu!!haha!!nak pinjam!kawan ckp best!

rindu gile kat cik tetra dah lame xupdate

btw goodluck research!

Cik Tetra said...

si qusowt : heeee nak pinjam eh... meh dtg uitm segamat! :P

rindu kat sy ke? omo! hahaha..sorry sibuk.. sebab tu tak hapdet. :)

ok thanks qusowt.. :)

suha said...

bestbest! tengok gambar dah tau korang seronok. suka tengok barangbarang dekat kedai disenar gift. dah terbayang bayang dah ni, hahaaha.

p/s: nampak sweet hubungan abang/adik dekat atas. hilang 'heartless'. haha .awesomeee! :)

Awie Omar said...

Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi folo blog
"Awie Omar". Aku juga dah folo blog kamu ni.
Nak minta tolong sikit boleh? Tolong pilihkan
antara 12 blog ini,

1. http://noorniey.blogspot.com/
2. http://www.massaari.com/
3. http://farahazurah.blogspot.com/
4. http://wamozuwaha.blogspot.com/
5. http://deliarayushe.blogspot.com/
6. http://rienatomato.blogspot.com/
7. http://mohdyunus89.blogspot.com/
8. http://asyikmaiburogu.blogspot.com/
9. http://afeeszamran.blogspot.com/
10. http://sheypull.blogspot.com/
11. http://guaqbest.blogspot.com/
12. http://khairiz85.blogspot.com/

Yang mana satu kamu rasakan paling menarik. Harap
sudi memberi respon (komen) kat sini :
http://awieomar.blogspot.com/2012/02/next-top-blogger-1-episod-5.html

Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih :)

Cik Tetra said...

sue : heeee..thanksss..nanti kalau nk tunang ke..KAWEN ke? dtg lah disenar..hikhik...


#hahahaha..hilang heartlesss eh? omo! haha :D

Cik Tetra said...

awie omar : wslm..you're welcome. :)

Awie Omar said...

TERIMA KASIH Nor sebab sudi tolong pilihkan blog mana paling best. Tapi kan dik, saya nak satu je. anatara n0.1 ngan no.9 rasa mana satu lg best. tolong jawab (komen) kat sane ek hehehe. InsyaAllah, dalam entri "Next Top Blogger - Episod 6" Khamis ni saya akan perkenalkan blog kamu ini nanti. TQ.

Cik Tetra said...

awie omar okeh2 same2... :) saya komen kat entry kamu la.. :)