Followers

Feb 21, 2012

Part 6 : Dinner Last Sem ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Hai hai korang, apa khabar belogRian sekalian. Rindu lahh dengan korang. Disebabkan kesibukan yang teramat, tak sempat nak menulis belog. Tak sempat nak Blogwalking, tak sempat nak nak gedik2 kat belog korang-korang. eheeee. Sorry.

Nak tau tak lebih kurang 39 hari lagi je aku kat UiTM segamat. Oh man. Gile cepat zaman Diploma nak habis. Sedih tau takk! banyak kenangan kat sini. So untuk melengkapkan kenangan last sem kat UiTM Segamat ni. Ade 2 dinner yang perlu aku attend.

First : Dinner Course
Tarikh :  25 februari 2012
Tempat : Dewan Seri Temenggung
Teman : Fabolous Floral

Second : Pre Graduation Night
Tarikh : 29 Februari 2012
Tempat : Dewan Seri Temenggung
Tema : tak pasti lagi.. #errr

So ini antara dinner2 yang aku AKAN pergi kot. Insyaalah. Dinner course tu WAJIB pergi. Dress dah beli, shawl dah beli. Gile tak nak pergi. Tapi kan, rase macam malu pulak, tetibe nak menggedik pakai Dress. Omaigod. macam tak sesuai je dgn gaya aku. Dress? gegirl sangat tau. Haha. Kalau ikut aku la, Tema dinner yang aku nak sangat tema Back to School, Bola (jersi) and fairy tale. woahhh. bestnye kalau ade tema dinner camtu. Hikhik.

terharunya tgk gambar ni, TERINGIN nak peluk singa. Agak2 dia NGAP aku tak kalau aku tetibe aku peluk. hahaha. ~impian yg takkan kesampaian. errr. nak jugak!!

p/s: will miss everthing :')

16 comments:

wawa ♛ said...

Tak sabaaaanye nak tengok akak pakai Dress .
#Kene amik gambar sesama ni :)

Alia Rahmat said...

sedih lah lepas ni dah tak jumpa akak :'(

lepas ni entah bila dpt jumpa lagikkk..

lepas ni entah akak ingt kita entah tak :'(

lepas ni lepas ni lepas ni.. huwaaargggggg =='

Cik Tetra said...

wawa: omo! janganlah mcm tu..malu la akak..hehehe..

#okehhh..nanti kite amik gambar sesama okehhh :)

Cik Tetra said...

alia : alolo janganlah mcm tu..FB ngn BELOG kan ade..kite jumpe kat alam maya je la..hehe..nanti kalau ade rezeki akak dtg melawat UITM SEGAMAT jugak.. :)

aQimie Ceplos said...

HAHA!
kw nak nmpk rock.
tampil dress bersama moto heliy devidson :)
fuh!
sure maseh rockers!

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHA...errr...motor besar tu? taknak lahhh..scary tau..muahaha..

semutsengal said...

kau pakai dress pengantin tak nnt ?


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

kina said...

thanks akak sudi follow blog kita...

bestnye....
dinner kite tema run away jer...

Cik Tetra said...

anip : hahahaha..nak mamposss...takde mase aku..aku pakai dresss ala2 floral lahhh.. :P

Cik Tetra said...

kina : same2..

heee..tema runaway eh? pon okay ape.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti cun Cik tetra pakai Dress..nak tgk nnt..^^

peluk singa??argghhh..tak sanggup.. :)

si robot comel said...

jumpa dinner di DIIM ya ,hehe :P

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..okehh nanti kite update pasal dinner tuh nanti.. :)

#eheeee.kite sanggup..teringin kot nak peluk singa.. :)

Cik Tetra said...

si robot comel : okehhh..jumpa nanti..kalau jumpa tegur la ye.. ^^,

suha said...

wah, tema floral lahh gegel!. huu. time PGN nanti gerak sama ehh . last kenangan kott. :)

Cik Tetra said...

sue: ahahahaha..eleh..jeles lettew..okehh...nanti dinner PGN kite g same2 ye... ;)