Followers

Feb 26, 2012

Part 6 : Dinner IMS : Fabolous Floral ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Semalam dinner course aku. Secara keseluruhannya ok la. Nice. Ni la last dinner aku sebagai student DIIM. so sedih laa. lepas ni dah grad. Dah takde dah lagi. Dinner kali ni terasa tua pulak. Mana taknye. Selalunya sem2 lepas sebagai junior kiteorang kena duduk meja belakang2. Then Dinner kali ni dapat duduk meja depan. Haruss oke! haha. Paling best cabutan bertuah la. Ade yang dapat HP, Printer, Basikal and macam2 la. Gile Awesome! tapi yang tak awesome nye. Kenapa aku tak BERTUAH? kenapa. kenapa. Nak hadiah jugak! sadissss tau. Hahahaha

Gambar tak banyak. Jangan risau. Btw korang tak perlu scroll sampai nun jauh di bawah. Hahahaha. Gambar banyak kat camera kawan2. Aku tak sempat nak copy gambar dari dorang. Lagi satu. Tenet yang slow gileeeeeeeeee nak mati. Aku upload 21 gambar. Yang kuar bape kerat ni je. Aishhhh. Dah geram sangat malas nk retry lagi. Tengok je la apo je yang ado. :D

nampak tak aku begitu berbunga-bunga disitu.. oh mann..:P
This is Hanan. :)
student part 4/5 tengah buat persembahan. Nice gile! :)
khusyuk betul dorg.. :)
my beautiful friends.. ;)

my bestfriends! simaa je takde..



Semalam dalam perjalanan nak keluar dari Dewan. Terserempak dengan dua budak Blogger nih Alia Rahmat and Wawa Ilham. Dorang panggil aku. Ajak amik gambar. Haruslahh u ollsss. untuk kenang-kenangan. The 2 pictures above credit to Wawa. Gambar ni aku mintak dia. sebab amik gune Camera dia . Dia ade kasi banyak gmbr. yg kat email boleh download. Yang kat FB tak boleh pulakk. Facebook bengong! haha :D (wawa, kalau rajin, nanti email kat akak eh. Tengkiu! ^^)
 
alia ni kecik2 comel je tau. nak amik gambar pon aku kena tunduk barulah nampak JITU u olllss..heeee :)
wawa | tetra | alia
P/S *Malam ni ade DINNER QS! nak pergi jugak boleh tak? boleh la. boleh la.haha. #kidding. To Cik Ibah, En Din, En Aqim, En Awie, En Aril , En Hal. Selamat bergumbira ye! ^^,

24 comments:

semutsengal said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..



lepas ni kau berpraktikal lah eh ? celah mana tuuu..?

Cik Tetra said...

ANIP : ouhhh tidakk..lepas ni aku tak praktikal. lepas ni aku terus sambubng degree pulak.. insyaallah... :)

fathiahRAIHANA said...

wahh segak segakkknyaa depaaaaa :D

akak lah yg paling menyerlah tau dakk, hihi.

m0sHiE~ said...

suwigg! ^^

puteri.dyne94 said...

lawaalaah akk...cute.. =)
suke tengok! =D

Aini Amanina said...

Ibah jadi pergi eh? Amboi! Haha! Lepas nie dinner PGN pulak! excited gila nie. hehe

Alia Rahmat said...

comel lah entry ni sebab ada kita . hik3

Cik Tetra said...

FA : segak eh? heeee...thanks na :)

Cik Tetra said...

MOshie: heee..awk lagi suwiittt... :)

Cik Tetra said...

puteri.dyne94: heee..suke tgk eh..omo..thanks ye adik.. :)

Cik Tetra said...

nina: yup2..ibah jadi g! heee...a ah la..lepas ni PGN pulak! sangat awesome! :)

Cik Tetra said...

alia: hikhik...alia mmg comel pon. :)

suha said...

wahhh, sweet lah waeda. tak dapat tengok korang bersiap kan. nice nice pic .!! ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ayunye cik tetra..
Bestlah..dah nak grad..
Tahniah cik tetra..pas ni leh lah sambung degree plak..chayok2..^^

puteri.dyne94 said...

tehee..ur welcome kak.. =)
btw..thx sbb komen entry pu3.. =D

Cik Tetra said...

sue : heeee.sweet eh? sue lagi sweeettttt! teheee..thanksss...

#tuh la rugi sue tak tgk kak dya n ain.comel dorang.. ;)

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..thanks. ^^,
tuh la dah nk grad dah..mcm tak caye jee.hee...insyaallah ade rezeki lepas ni degree pulak..

Thanks akak... :)

Cik Tetra said...

puteri.dyne94 : heeee..ok no problem...nice to see you. ^^,

Awie Omar said...

Tahniah. Anda dah grad akhirnya. Terima kasih sebab sudi baca dan komen kat entri aku : 10 Karakter Kucing Peliharaan Bapak Aku. Sebagai membalas budi, aku singgah ke sini :)

si robot comel said...

Ala asal tak terserempak pun :(

Cik Tetra said...

AWIE : eh belum grad lagi..coming soon...heee :)

thanks jugak sudi singgah sini.. :)

Cik Tetra said...

si robot comel : a ah la..tak terserempak pon..huhu..

CIK IMAKASIHDANI said...

diner mmg best, tambah best bila dpt spent time dgn kawan2 ;)

jom komen cini pulak cinta, kawan, kawan cinta ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alaa.. comey nye alia. :D ehehehe
u ollss memang giler superb nampak FEMININ! haha! <3

P/S : suka tengok u ollss pakai dress.. ayu gituu..