Followers

Jan 2, 2012

Queen Of The Like Button ^^,

thanks SYANA NORIZA .. heee awesome kan dia lukis. ^_____^

bukak fb pagi tadi. tetibe Syana Noriza aka Adik sedara Cik Ibah tagged aku something kat fb. Nampak tak gambar atas tuh. Comel kan. Hee dia buat utk aku. Okeh terharu jap. Siap dapat title Queen Of The Like Button! hehe. Awesome! Btw thanks syana susah2 je lukiskan akak lukisan comel tu. Akak memang suke like syana nye status first sebab akak memang suke like! and second sebab ape yang syana post sumpah comel n kelakar. Akak mesti terfikir pastu senyum sorang2. Hahahaha. So keep it up! nanti akak boleh like banyak2 lagi. Weehuuuuu. ^^,

p/s: tak sabar nak amik #cekelet! nyummy ^^,

18 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel lukisan tu.. :)

aQimie Ceplos said...

Suka la weh !! :D
u deserve it la kakak.. hahah!
aku plg suke bab kaki tu weh -.- haha

si robot comel said...

wah,ratu like ye,hehe

syananoriza said...

heheheh <3
saya tak boleh berhenti senyum! ahaahahaha

budakmengong said...

haha cool gle lukisan tuh=)

AwieKashi said...

wah...utnunglah...free2 je dpt...


#cekelat nak?? hehe

Cik Tetra said...

kak lily : heee..comel kan lukisan tu.. :D

Cik Tetra said...

aqim: eh kau pulak yg suke..tu lukisan utk aku okeh! :P

kaki jgn sebut eh..tragedi disember nanti..,muahaha.. :D

Cik Tetra said...

si robot comel : hahaha..boleh la tahan..eheee.. :D

Cik Tetra said...

syana : heee...thanks tau..lukiskan akak.. :)

Cik Tetra said...

budak mengong : heeeee..cool gile kann.. :D

Cik Tetra said...

awie : heeeee..mestilahhh u ollss..untung sangat! :P

#cekelet? x dpt lagi pong! -_-

Alia Rahmat said...

cantik lah lukisan tu .. lagi cantik dari orgnya .. HAHA.. just kidding ^^

ciK LyndaWawa said...

wah..best betul..hehehe=]

Cik Tetra said...

alia : heeee..cantik kann..

err..lukisan lagi cantik eh..oke fine!! hahaha.. :D

Cik Tetra said...

Cik LyndaWawa : heeee..best sgt.. :)

Chegu said...

waaa...ade title baru ni

Cik Tetra said...

chegu : hahaha.tuh laa..heeee.. :D