Followers

Jan 6, 2012

Motivation Of The Day : Timing

comel je kan. Tapi betul jugak dia ckp "Love is about Timing" . Kadang-kadang bile korang tengah tengok dia, dia tak pandang, tapi bile korang toleh ke tempat lain, dia pulak tengah pandang. Ala macam drama kat TV tu. Heee. Btw that's means timing korang tak kena. Kalau nak timing korang tepat. Senang je, time korang tengah pandang tu, jangan sesekali toleh belakang, tapi kan kalau dia tak toleh-toleh jugak. Errrr tu maksudnye korang kena fikirlah sendiri. Heee. Aku pon taktau ape yg aku membebel ni. :D

p/s: tensionnye sume gambar dalam memory card camera tetibe hilang!! baru nak hapdet entry baru tadi -_-

12 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

setuju!
love is about timing :')

Cik Tetra said...

fariehanibrahim : heee..kannn.. :)

Teenager Housemaid said...

is it?
huhu..
i never know bout this..
coz never been in love..D

semutsengal said...

hahahha,


jangan give up sebelum masanya.


LALALALALALALAL

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer..
Yup..setuju..
spt akak pernah melaluinya.. :D

Chegu said...

Kalo tak pandang gak.. Bersin kuat2, hahaha

Cik Tetra said...

teenager housmaid : heee..yup its true.. :)

Cik Tetra said...

semut sengal : yeahhh! semangat mcm tu yg kite perlukan..muahaha.. :D

Cik Tetra said...

kak lily : kann..wahhh akak pernah melaluinye eh..mesti sweet..hehe :D

reenapple said...

comel la..
betul jugak.. loveis all bout timing.. =)

Cik Tetra said...

chegu : hahahhaha..satu idea yg bagus tuh! heee :D

Cik Tetra said...

reenaple: heee..comel kan.. :)