Followers

Jan 17, 2012

Kenangan Dulu-dulu : Tali Nama . . ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Hai hai. Hari ni aku cube buat something yang dah lame aku tak  buat. Last aku buat benda ni time form 1 dulu. Gile lame kan. Tapi alhamdulillah aku still ingat buat benda ni. Biaselah, aku bab-bab macam ni memang ingat. Hikhik. Korang mesti pernah buat jugak kan. Tapi mesti DOLU-DOLU lahh. Sekarang ni ade lagi ke yang rajin buat benda alah ni? mestilah ade. Akulah orangnye. muahaha. Saje je buat benda ni pastu kasi kat kawan2. Aku dah buatkan roomate aku, Sue ngn Nida. Kak Anne pon aku da buatkan. Actually benda ni senang je. kalau reti buat sekejap je dah siap. Tak lupe juge aku buatkan utk KAWAN-KAWAN aku. tadaaaaaaaa.

Kepada : Ibah , Nina, Din , Aqim , Aril , Awie , Hal . We ollss da buatkan korang ni. So nanti we ollss kasi eh. We ollss pass kan benda ni kat ibah. Nanti dia kasi korang. jage baik2. Jangan hilangkan. Penat tau buat. Kalau hilang. tak nak kawan korang. kbye! heeee.. :)

we're friends . .  kbye! :D

19 comments:

aQimie Ceplos said...

waaaa!!
suke! suke! suke!
color merah lagi jah!
ske sgt, hahaha!

dlu kawan aku jual limeposen satu -.-
tp aku xbeli, sbb rase MEMBAZIR!
akhirnye. dpt jgk drpd kau :')
free kan?

Cik Tetra said...

aqim : hahahaha..suke eh? woaahhh.. kau suke warne merah..kelas kau jahhh...aku main buatkan je warne merah..rezeki kau la ni..hikhik..

tau xpe..dulu kwn aku jual SINGGIT wehhh..mahal kot! hehe..mestilah free weh..aku kan baik hati.. ^^,

wawa ♛ said...

qimie suke warne merah ? sibuk je nak same ! HAHAHA . dulu rajin gile kot buat benda alah ni, sekarang daj lupe .


#nak jugakkkkkkkk ! :)

Aini Amanina said...

Omo! So sweet.. Kita ingat lagi masa kita darjah 5, darjah 6 dulu, ade budak kat KAFA buat benda alah nie. kita slalu tempah kat dia. Pink? Haha! Kita dah bertukar kepada merah hitam dah. Pink nampak gurly sangat. haha! Tapi takpe.. Kita tetap hargai usaha waeda! thank you so much tau!

p/s: alamak ai buruknya muka aku. hahaha! (;

Aini Amanina said...

Omo! So sweet.. Kita ingat lagi masa kita darjah 5, darjah 6 dulu, ade budak kat KAFA buat benda alah nie. kita slalu tempah kat dia. Pink? Haha! Kita dah bertukar kepada merah hitam dah. Pink nampak gurly sangat. haha! Tapi takpe.. Kita tetap hargai usaha waeda! thank you so much tau!

p/s: alamak ai buruknya muka aku. hahaha! (;

Cik Tetra said...

wawa: hikhik..woahh korg ade persamaan laa..gud job! haha..

#nanti akak buat kan eh.. :D

Cik Tetra said...

nina :heeeee..sweet eh..tq.. :D kite ingat nina suke pink..sebab nina selalu pakai pink..hehe..you're most welcome!!

p/s: mane ade buruk..comel je tu..hehe :D

wawa ♛ said...

qimie yang tiruuuuu orang ! HAHAHA . yeayyyy ! yeayy !

syrupmasin said...

haha..bende zaman sekolah rendah nih..haha

Cik Tetra said...

wawa: hikhik..alala..xpe2..korang sehati sejiwa namanya nih..kikiki..

#yeayy jugak! :D

Cik Tetra said...

syrupmasin: hehe..yup2..zaman budak2 punye ni.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rajin Cik Tetra ni..& kreatif.. ^_^

teringat zaman skolah ..mmg popular benda ni masa sekolah dulu..

Cik Tetra said...

kak lily : heee..kite teringat benda nih..tu yg kite buat tuh..hehe

#tau xpe..teringat zaman skola dulu..hikhik.. :D

simply nana said...

k nana punya mana...majuk la cm ni...hik3...cantik la, cute mcm yg tukang buat tu...ingat lak zaman k nana dulu pun ada gak mcm nie..

si robot comel said...

wahh teringat dulu suka buat camni,tapi dah lupa balik,ajar ajar,winkwink

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waaaah.. excited nyee kita dapat benda nieh!! <3 haha.. :D
maceh ehh waeda.. sayang awak lebih lah camnie..

# suruh ibah bagi diorang eh? takde bayaran lebih ke untuk ibah nie?? hahaha.. ye la ingat senang ke nak bawak benda alah ni bagi diorang.. huhu

Cik Tetra said...

kak nana : hikhik..alaa jgn la majuk..xmo..xmo.. :D

tukang buat pon cute eh? hehe..tq..tq.. :D

kite pon teringat zaman skola time baut bnda ni.. ^^,

Cik Tetra said...

si robot comel: okehh nanti kite ajar eh.. :D

Cik Tetra said...

ibah : heeee..kite pon sg awk lebih laa..alaaa itu pon nak upah..x ikhlass la awak ni..x suke2..x nak kawan..hikhik.. :P