Followers

Jan 5, 2012

Biar Mimpi Sampai Ke Bintang ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Sambil buat Business plan ETR 300, Sempat pulak aku nak hapdet kann. Ala bosan la menghadap assignment je. Takde life la macam ni. Hehe. Haa, btw nampak kan tajuk entry ni "Biar Mimpi Sampai Ke Bintang". Cehh, macam poyo-poyo je bunyi. Tapi ni sebenarnye tajuk cerita laa. Alah yang Randy Pangalila ngn Elfira Loy berlakon tuh! Telemovie comel yg ditayangkan kat astro ria #kalau tak salah aku laa.


Search kat youtube telemovie ni, terus jumpe yang FULL punye. Ape lagi terus download lah. Tenet sangat memberangsangkan time tu. Hanya memerlukan mase 15 minit dah siap download! okeh time tenet laju baru aku nak sayang CELCOM. Hahahaa. Sebenarnya aku nak review sikit pasal citer ni. Citer ni best la bagi aku. Sebab COMEL sgt! aku paling suke watak KINA and MAK YAM dlm citer ni. Dorang memang ohsem la! Sumpah kelakar.


Lagi time Mak Yam ckp "Selamat datang ke teratak gue" ngn "menenggek air" nak mamposs aku gelak ngn member2 aku. Kiteorang tgk citer ni kelmarin. heeee. lagi aku suke watak Kina yang macam BENGONG tuh. Sumpah sengal! haha. tapi best! Randy ngn Elfira pulak sweet je dlm citer ni. Tapi ade jugak yg aku kurang setuju dlm citer ni. Time ending citer ni, ade scene randy ngn elfira berpeluk. Tak awesome la. Bab tu aku kurang setuju. #ini bukan ayat jeles.. :P Eh korang, tengok la citer ni. Kat youtube pon ade lahh. Aku citer banyak pon tak gune sebab korang mesti tak faham kan. Hehe.

Kalau tenet tengah laju, meh download, tak pon tengok je la kat sini. Nah aku kasi link! :D


p/s: AKU SAYANG KAMU BONGOK! ~ Elfira Loy

12 comments:

Alia Rahmat said...

kau jangan jadi bongok , bia aku sorang je. HAHAH . sorry to say no aaa.. sorry to say no .. cite ni OHSEMMM !

kina kot yang hidupkan cerita . sumpah lawak dia tu .

*jeles elfira dpt peluk randy =='

Cik Tetra said...

Alia : HAHAHAHAHA...best kan citer ni..tau xpe..mmg KINA yg hidupkan citer ni..hehe..sory to say no aaa..hahaha..OHSEM!! :D

#jeles eh..? hahaha..sabar ye..akak tak jeles pong! sebab akak x minat randy pangalila..hehe..

Alia Rahmat said...

gila tak minat randy . banyak sinetron yang di tonton oooohhh ^^

ciK LyndaWawa said...

hahaha..kwn dia tak reti cakap org putih...hahaha


all my freng..hahaaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ramai org cakap ttg citer ni..best ye..akak tak dapat tgk..ASTRO tak pasang lagi since pindah rumah ni..bolehlah download ni..Thx for sharing Cik Tetra.. :)

Cik Tetra said...

alia: heee..yeke? akak pestime tgk dia berlakon..citer ni la..biar mimpi smpai ke bintang..tk pernah tgk dia blakon sinetron..hehe..

ketinggalan zaman kan..hehe :D

Cik Tetra said...

cikLyndaWawa: hahahaha..kan..kawan die nye omputeh..hancur gile..tp kelakar! hehe..

Cik Tetra said...

kak lily : heee yeke..nti tgk la kak.. :)

you're welcome.. :)

YNA HERMOSA said...

randy muka cam budak2, comel :)

Chegu said...

hamboii...semangatnye...hahaha, exam2...

Cik Tetra said...

YBA : heee..yup2..randy comel! :)

Cik Tetra said...

chegu: hahahaha..ni release tension namenye..weeeee.. :D