Followers

Jan 10, 2012

Baucar Buku IPT + Kad Matrik ^^,

Assalammualaikum Bloggers,

Hari ni aku and the geng pergi redeem baucar buku IPT RM200 kat BENDAHARI UiTM. Gile ramai orang. Nasib baik ikut course. So tak lah sesak sangat. lagi satu tadi time aku amik. Sekejap je dah dapat. Tak yah beratur lame2. Awesome! Tapi kan ade budak potong barisan aku tadi. Pehh sakit je hati. Aku intai2 time dia tengah tulis tuh. Rupenya baru Part 2. Aishh tak hormat senior betul! hahaha. kbye! Btw nanti nak shopping buku lah! heee. Korang dah amik ke belum? mestilah dah kan. Benda free mesti laju. Heeee. btw #terima kasih PM!  :)

seronok dapat pegang baucar! hikhik.. ^^,
Course ibah kat situ. Gile ramai.Kesian Ibah x dpt amik. Dia amik petang.
Haaa lagi satu aku nak bgtau ni. Yang aku dah buat kad matrik baru. Hee. Tu pon nak kecoh kan! hikhik. Ala saje je. Nak tau tak kad matrik baru tak awesome laa! Btw aku cakap ngn org tu kad matrik lame hilang. Padahal ade je kad matrik lame. Cume Information kat belakang kad matrik tu dah tercabut and ape pon takde dah. Kalau aku ckp yg lame ade tapi just rosak je mesti dia mintak. tak nak lah kasi. Sayang kot kad matrik lame! dari part 1. Kenangan kot! ^^,
Kad Matrik Baru VS Kad Matrik Lama #yg lama tetap dihati. <3

P/s: tak suke lah MITEK. Pokai nanti aku. Tudung lawa2 lah kat sane. Geram je tgk. Last2 terbeli dua tudung tadi. haihhhh. kbye!

26 comments:

My WaY said...

waa..voucher2..tk sabar nk dapt

d-are said...

akaq pon dah amik baucer tue..naseb baik kos kte xramai sgt,lau kos len,pergh...akq rase dah cam pegang cek jew....hahaha,pas nie kte shopping bli buku k.... :D

Cik Tetra said...

my way : heee..belum dpt lagi eh..x lame lg dpt lah tu..hooyeah!! :D

Cik Tetra said...

kak dya : heee..tuh la nasib baik x ramai kan..kalau tak mesti berjam-jam kena tunggu.. heee..best kann..okeyhh..lepas ni kite shopping buku! :)

Miss Ejat said...

sem depan dh praktikal br la nak dapat.... nak beli buku apa...

Cik Tetra said...

miss ejat : hehe yeke..xpe2..beli je buku ape2.. :)

syahirooAhmad said...

boucer ni nanti cash kan or terus guna untuk shoping? ade kedai2 tertentu ke?

Cik Tetra said...

syahiroAhmad :baucar ni boleh redeem kat kedai buku yg terpilih je.. x boleh di cashkan..kedai buku yg saya tau boleh gune baucar ni..kat kedai buku popular ngn badan cemerlang kt angsana..tu yg sy tau la..:)

wawa ♛ said...

alahhh, kenape blur kan gambar . nak tengokkk . hahahaha ,

Cik Tetra said...

wawa: errrr..hahahaha..aloooo..gambar sumpah serabai..muntah hijau kalau tgk..hikhik.. ^^,

Putera Kayangan said...

waeda bli bku ape nty??

Cik Tetra said...

putera kayangan :tak tau lagi..maybe beli alat2 tulis..kalau boleh beli novel..best jugak! heeee :)

AwieKashi said...

ala..kenapa sembunyikan gmbr tu..
nak tengok!!! =)

Cik Tetra said...

awie : eh mane boleh tgk..gambar sadiss gile kot! sob..sob..sob..hahaha :P

#krik2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah ada Voucher..sekurang2nye dapat juga ringankan bebankan..^^

Cik Tetra said...

kak lily : heee..tuh la..bersyukur dpt voucher ni.. :)

AwieKashi said...

yela tu.....comel tak masa part1 ?? hehe...

Cik Tetra said...

awie: heeee..mestilah comel! hahaha..xla..tak comel pong! krik2.. :D

Chegu said...

Mitek tu kat mn? Blanje komik budak getah 1

Si qusowt said...

peh!xhormat langsong senior ek.....buli je dye weeda.hehehe

btw nape kabur je pic 2?hehe

Cik Tetra said...

chegu: mitek tu kat dlm kampus uitm.. :)

komik?? xley beli komik laa..kena beli buku yg ilmiah sahaja! kbye! hikhik..

Cik Tetra said...

si qusowt : hahaha..kan2..apela budak tu..lenkali beratur laa..jgn pakai potong je..sadisss tau..heee


ala saje kaburkan malu la nk tunjuk...heeee

ciK LyndaWawa said...

ala..ruginya dh grad thn lepas,klu x dpt bocer gak..haha..dasar duitan..haha

Cik Tetra said...

cikLyndaWawa : hehehe..ala ade rezeki lain nanti dpt tuh..hikhik.. :)

Anonymous said...

Beli buku yg dkluakn oleh uitm bole ke?

Cik Tetra said...

anonymous: boleh rasenya.. :)