Followers

Dec 10, 2011

Quotes of the day !

20 comments:

aQimie Ceplos said...

tudia. dah bebicara ttg cinte.
dah berpunye ke kak? haha

AwieKashi said...

hey....curi kipas saya!!!!!

semutsengal said...

waaa,


buat hal sendiri sudah, hati senang jiwa tenang. kan cool !


LALALALALALA

suha said...

yeahh. dari trying to impress others its much more better to try to satisfy diri sendiri dengan buat apa yang kita suka and minat selagi Allah memberi kesihatan dan umur yang panjang :]

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice Quotes..
Agree..^^

Cik Tetra said...

aqim: haha..otak hang cinte..ni kan pasal LIFE! HAHAHA..cube kembangkan sikit pemikiran tu...MUAHAHAHA.. :P

Cik Tetra said...

awie: Hello u ollss sejak bile kipas sy jadi kipas awak..saya punye kipas okeh! mahal tau beli kipas ni.. :P

Cik Tetra said...

anip : yeahhh!! waaa..kau da semakin matang la..gud job! hahahhaa :P

Cik Tetra said...

sue: betul tu sue..biaq pi la org nk ckp ape..kite jadi sendiri je.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : heee..thanks akak.. :)

AwieKashi said...

hah!
tak kire....pencuri...
report polis!!!!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ehem3.. C(:

Cik Tetra said...

awie: eh ape pulak..we olls beli okeh..mne ade curi2 ni.. :P

Cik Tetra said...

ibah: ye cik ibah..boleh saya bantu?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

macam kenal aje kipas ni kan awie?? haha... macam mane ade kat waeda ni??? huhu~~

Cik Tetra said...

ibah: ni lagi sorang.. eh kite beli laaa..RM6.90 tau..kite beli kat terminal segamat okehh u ollsss.. :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha. eleh ye ke u olls?? we olls bleh percaya ke niee?? MUAHAHA!!

P/S: belikan ibah satu! tak kire!!

ciK LyndaWawa said...

i gadis berlesong pipit..=]

Cik Tetra said...

ibah: betul la u ollsss..mesti lah boleh percaye.. :D

p/s: kalau nak..suh la din belikan.. :P

Cik Tetra said...

lynda: heeeeee..haiii.. :)