Followers

Dec 15, 2011

Plan of the day : My Little STAR :)

Assalammualaikum bloggers..

rase cam lame tak update pulak. gedik tauu. Muahaha. Btw sekarang ni tengah sibuk dengan assignment lah. Tu yang takde mase sangat nak blogwalking. Sorry ye kalau tak balas jejak kat blog korang. Insyaallah lepas ni aku marathon blogwalking.. :D

Btw sesibuk sibuk aku pon. Buat origami ade mase pulak kan. Muahaha. Sumpah gile sengal aku ni. Misi terbaru aku buat origami bintang. Aku nak buat banyak2. Pastu isi dalam balang kaca. Sumpah Awesome kan. Sebenarnya kan aku teringin nak dapat bintang dalam balang kaca tu. Macam dalam citer FUll house tu. Tapi haram takde sape pong nak bagi! sedih la macam ni. hehe. So dah takde orang bagi. Tak reti2 lagi ke nak buat sendiri haa u olllsss. So aku pun belajar buat. Akhirnya reti jugak.  :)

aku ajar Sue buat. Tapi dia buat x jadi. Then dia cakap macam ni. "takpelaa, tunggu waeda je la yang kasi, kite nak SEBALANG eh" hamboiii. Kemain lagi eh Sue nak sebalang bintang tuh. hehe. Insyaallah nanti sebelum akhir sem ni kite buatkan untuk sue. Kire untuk hadiah untuk roommate lahh. Dah la last sem kan. heee :)


comel tak..comel takk.. :D
letak dalam cawa kaca dulu..sebab balang x beli lagi.. :D
cantik kan. Colourful u olllss.. :D
:_)
okeh ni namenya takde kerja..nak susun buat nama WAEDA..tapi bintang x berapa nak byk lagi..so yg boleh buat 1 love U je.. :)

p/s: tak sabar nak balik minggu depan.. :)

32 comments:

Alia Rahmat said...

yg ni alia tahu ! penah hadiah kan kat kawan . wuuuu.. jenuh buat .

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. kesian sue tak jadi ke dia buat bintang ??

p/s: ehem2.. bintang tu simpan banyak2 ehh bagi kat orag tersayang tau...

Cik Tetra said...

alia: ehee..kann..jenuh kot nak baut benda ni.. :D

Cik Tetra said...

ibah : ahahaha..a ah sue buat tak jadi..ehehe..ibah reti tak baut yg ni..mesti tau kan.. :)

p/s: simpan eh..ok "ONE FINE DAY" nanti kite kasi kat org tersayang.."one fine day" okeyy.. :)

HaLuNa ReTrO said...

huhuhu..comel2..hal pnh buat dulu..kasi kat ex hal..=)

Cik Tetra said...

hal : heee..comel kannn.. :)

wahhh hal pandai buat eh..wahh bagus2..untunglahh ex hal tuh..dpt bintang.. :D

laskar pelangi said...

dah lama tak buat bintang kecik2 tu:)

suha said...

hahah.

sekarang baru berjaya buat bunga, so fokus satu dulu, bintang next vision. hahah.

thnks sebab nak buatkan sebalang.

sue nak tau bila 1 fine dayy lah sangat tuu. hhaha. :p

Cik Tetra said...

laskar pelangi : heeee yeke..sy baru belajar buat ni..dah ketinggalan zaman dahh..hehe :D

Cik Tetra said...

SUE: hahaha..owh fokus kat bunga dulu eh..pon bolehhh..hehe..you're welcome! :)

p/s: errr..one fine day tu eh? alaa tunggu je laa..kite merancang Allah yg menentukan..*cehh ayat x mcm skema lakk..ahaha :D

syananoriza said...

lepas ni boleh zana hantar balang tolong isikan dengan bintang? hee

Cik Tetra said...

ZANA: heeee..hamboii..htr balang je ke?? hantar la ngn bintang sekali..heeeee :D

Cik tikah said...

pakwe cik tikah aksi 1 balang bintang kecik2 tuh. hehe.. comel!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda: okeh.. 'one fine day' okeh.. ibah tunggu . eceh2.. :) insyaAllah. ehh, sape kate ibah xpena buat bintang nie.. penah kot.. x caye cube tanye din.. hahaha.. kalau dia kata tak penah... memang kena cepuk laa die.. heee!

P/S: zana.. hahaha.. bagus nyeee idea.. adek sedara sape nieh..

Cik Tetra said...

cik tikah : wahhhh..untunglahhh.. :)

Cik Tetra said...

ibah : heee..okayyy..one fine day eh.. poyos!!! hahaha

wahh penah buat eh..kasi din la tuh! hehe..awesome la u ollsss ni.. :D

p/s: sangatt..adik sedara ngn kakak sedara same2 awesome! sangat!!! :D

aQimie Ceplos said...

xpe doe. aku paham, bisuness women macam kau mmg busy senentiasa.. HAHA!!
btw. ko nak sebalang ke?
nanti aku buatkan.
tp upah..
sebutir spuloh inggit :D

$.$

AwieKashi said...

eh...sama la macam cek buat hari tuh masa kat sekolah....

#"i <3 u" sama lah....

Cik Tetra said...

Aqim : hahaha..tau pong..mmg muke aku dah jadi muke basikal dah..hari2 prg tipon "basikal basikal" muahaha :D

a ah aku nak sebalang..plissssssssss..okehhh kalau kau buat..nanti aku kasi sepuluh ringgit..deal!!!! hehe :D

Cik Tetra said...

Awie : errr..kat sekolah? kirekan dah lame la eh..wahh untunglahhh..ceq baru belajar buat bnda ni..sadisss tau u ollss..

#lahh buat words tu jugak ke?? pentiru laaa.. :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rajinnye cik tetra ni..akak dulu pernah buat bintang2 ni..tapi dh lama x buat..lupa dah camne nak buat tu.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..ni bukan rajin..tp ni bile da xde keje..hehe.. :)

simply nana said...

Teringat pula time blaja dulu, memang rajin wat ni.kumpul masuk dlm balang pelbagai bentuk (beli kt kedai rm5 masa uh) huuuuwaaaa...cik adik ni tringatkan k nana zaman muda 2 dulu..hu3

aQimie Ceplos said...

haha! xpelah. nanti untung2 ko boleh kawen dgn tokey basikal leerun tu. haha!

haha!
ko jgn. nak buat tu kene usaha yg gigih kau tw. -.-

Cik Tetra said...

kak nana: heeeeee.. yeke...sy baru start nak buat..hehe :D

Cik Tetra said...

aqim : shiruuuuuuuuuu... :P

alaa..kau kau rajin..plisssssssssssss!!! hehe :D

fathiahRAIHANA said...

Cek sukaaaaa buat bintang bintang ni :>

Hihihihi.

tapi tu dlu . sekarang masa dah tak cukup . tak menang tangan pun , hahaha.

Cik Tetra said...

fa : heee..kite pon suke.. :)

Chegu said...

Waaa.. Santek2, da bleh amik oder ni

Cik Tetra said...

chegu : hahahaha..boleh2..nak order bape balang.. :D

Sha said...

wahhhh comell betul :) huuu

Cik Tetra said...

sha: heee..thanksss. :)