Followers

Dec 18, 2011

MODUL PART 6! :)

Assalammualaikum bloggers.

yeahhh! hari ni setel modul part 6 kiteorang. Alhamdulillah dah part 6 dah. Hari ni modul pasal kenegaraan. best! aku suka bab2 sejarah ni. Tapi tadi kurang dengar laa. sebab bising sgt. lagi satu ni mesti kes mic x berkualiti. Hahahaha. Btw tadi kan ramai yang panggil aku ngn cik ibah kembar.  Sebab kiteorang "Sejanji Sejiwa" pakai baju same, shawl same. Heeee awesome! :)
cik ibah
simaa :)
sempat buat origami lagi.hahaha.. :D
tirah.. :)
npk tak aku khusyuk! sangat..
we ollss.. :D
tirah n me :)
yeahh!! we're done!
kad hijau..:S
kami bff :)
poyoss kann..sangat!
teka mane aku n mane ibah? haha
:D

gedik tauu u ollss ni..haha
^_______^
p/s: saya nak makan durian..mane nak carik ni?

28 comments:

incik hijau said...

bukan nak wat keja kan...:P

Alia Rahmat said...

kemain lagi ada kembar !

seronok lah dah tak ada modul lagiiiii .

Anonymous said...

Comey btul korang ni! Smile Always! ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HEHEHE!! saaangaat tau! u ollss..
peeh, baru ibah pasan, yang kite berdua dah nak dekat2 same ekk.. nampak tak permainan nye di situ??

P/S: EHEM2.. NAK MAKAN DURIAN KENA BAWAK IBAH SEKALI OKEH.. JAANGAN LUPE WE OLLSSS..

Cik Tetra said...

incik hijau: hahaha biase la tuhh..heee :D

Cik Tetra said...

alia: hahah mestilahh u ollss.. :D

yess dah tak ade modul dah! heee :D

Cik Tetra said...

anon aka kak pah : heeee..thanksss.. :D

Cik Tetra said...

ibah : hahaha tuh la pasal.. dalam gambar baru perasan yg kite nak dekat same..tapi bile real..rase cam tak same je..hehe kannnn.. :D

p/s: ibah kite nak durian..faham tak!! haha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. sorang rendah okeh.. sorang lagi tinggi.. kesian kan yang rendah tu..

p/s: eleh.. ibah pong! nak juagk durian.. OMO! kan dah terliur je nie.. ni suma waeda punye pasal!

Cik Tetra said...

ibah: hahaha..ayat sadiss da kuar..muahaha.. :D

alaa yag rendah sikit tu comel dari yg tinggi sikit tu.. kannn.. :D

p/s: huhu..kite pon terliur jugak ni!!! nak duriannnnnnnnnnnnnnnn..

aQimie Ceplos said...

haaaa! asal gambar aku takde?
meeeeeeeeeeeeeeeeeencik! -.-
HAHA!

ko nak duria?
google sudah.. durian rusia baik punye. haha!
just kidng ;D

Cik Tetra said...

aqim: hahahaha..xyah nk menciiikkkkk sangat la kann..gedik tauu u olllss ni..hahaha

a ah aku nak duriann..aku nak durian FAHAM TAK?? hahaha..google nk buat ape..bukan dpt makan pong! haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm kembar dah..tudung sama..baju sama..dari belakang..tak tau yg mana satu cik tetra.. ;)

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..kannnn..nak kenal sy senang je..yg tinggi sikit..hehe :D

HaLuNa ReTrO said...

untong lah ader kembar..ngee~

pesal x msokkn pic hal ngh ushar kt sb tu..??hahaha~

Cik Tetra said...

HAL: heeee..mestilahh untung.. :)

alaaa..mane ade gmbr hal tgh ushar tadi..x sempat amik laaaa..hehe.. :D

AwieKashi said...

ada no,kad matrik..boleh hack!
HAHAHAHHA!

Cik Tetra said...

awie: errr nak hack ape pulak ni..hahaha.. :D

Si qusowt said...

sama!beli sama2 jugak ke?hehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DULIAN..DULIAN.. MAK JEMAH NAK DULIAN TAK?? ehehe...
(rindu awak pulak tibe3.. MUAHAHA!)

P/S: YE LAA U OLLS KAN KELAS PEK GILA ARINI.. CIAN DIEE.. WE OLLS RINDU U OLLS LAH MAK JEMAH.. c(:

aQimie Ceplos said...

u olllss!
nak shawl mcm u olss.. hahah!
ni mcm mane boleh same ni? -.-
jeles tw dok. haha

Cik Tetra said...

si qusowt: x la..kiteorang bukan beli same..kebetulan ade baju same..shawl same..heee :)

Cik Tetra said...

ibah: durian? mestilahh nakkkkk..heeee :D

rindu kite eh..huhu..tuh la..hari ni penat gile laa..kelas pack.. sampai pukul 11..huhu..rase cam nak demam je..

p/s: we ollss pun rindu u ollsss.. :D

Cik Tetra said...

aqim: hahaha..nak shawl mcm we ollsss kee?? meh we ollss lilitkan u olsss..haha..

haha..baju n shawl kebetulan ade..same plak tuh..so kiteorang berjanji pakai same..hehe :D

Ila said...

boleh cop wat menantu ni..hehehe...

Cik Tetra said...

ila: errr menantu eh..hahahaha..:D

BisMi Aishah said...

wah seronok nye dierrr

Cik Tetra said...

bismi aishah : heeee...kalau dengan kawan2 mmg seronok.. :)