Followers

Dec 6, 2011

Mimi . .

semenjak dua menjak tiga menjak ni. Dah lame aku tak nampak Mimi kat wing aku ni. Aku cari la jugak dia. Tapi dia da takde, so aku ingat dia dah pindah tempat lain. Rupenya memang dia dah pindah kat tempat lain. Rindu la ngn dia. Kalau tak hari-hari aku sedekah makanan kat dia. Selalunya dia mesti ade kat depan pintu bilik aku. Aku ingat kan dia single lagi, rupenya dia ibu tunggal. Kesian dengan Mimi. Aku perasan time aku lalu tepi koridor, dia tidur depan pintu hose reel tu. rupenye anak-anak dia duduk dalam tu. Alolo So sweet! Comel gile anak-anak dia.
  
Mimi ade 2 anak, tak pasti la jantina anak dia ape. tak sempat tengok. Hehe. And now baru aku tau yang dia dah menetap kat wing bawah aku. Alaaaa asal dia pindah wing Cik Ibah eh? Kurang kasih sayang ke kat wing aku tuh?? setahu aku, aku da bagi dia kasih sayang sepenuh jiwa dan raga #cehh ayat hiperbola disitu. hehe. To Mimi, balik lah sini, wing ni sentiasa terbuka untuk kau dan anak-anak kau okeyy. love you! <3

kasih syg mimi terhadap anak-anaknye.. :)
comel kan.. :)
kesian tgk mimi kann. terpaksa merempat. :'(
tgk mata die..
anak Mimi nakal lahhh.. :P
"mama, mama, kiteorang nak main boleh?"
aloooooo ciannye die... :(
jap jap. Kenapa nama dia Mimi? sebab aku yang kasi laa. Kbye! heeeeee ^_____^

20 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nie apesal ni mention nama cik ibah dua kali ?? HEH! ni sebab ketawa kan ibah banyak sangat laa ni kan! sampai tak perasan..

BTW, mimi awak nie dah menetap kat wing ibah tau.. hehe.. dia ade mengadu kat ibah yang wing cik tetra tinggi sangat.. mimi sakit lutut nak naik tangga lagipun anak2 die dah dapat kasih sayang dari wing mate ibah sume... huhu!!

p/s: KALAU NAK MIMI BALIK WING CIK TETRA, BAGI LAH DIE AYAM GOLEK SATU EKOR.. PASTU ANTAR KAT 020 B tau... HAHAHA!! PEACE!

Cik Tetra said...

heeee..alaaaaaa ibahh kite typo laaa..hehe..smpai tertaip dua kali..hehe...tuh la..ketawa mcm nk mati td..ibah la..dtg bilik buat lawak pulak..nak ketawa lagi boleh?? muahahahaha...

alaa..mesti ibah yg tangkap dia..letak kat wing ibah kan..sadissss tauu..huhu..pulangkannn die... :P

p/s: hamboiii nak ayam golek pulak..pastu htr kt bilik dia pulak tu...shiruuuuuuuu.. :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha. sengal punye kawan aku.. C(: ade ke patot, ibah ngah serius tadi die bleh gelak 2 separoh mati kan! erkk.. sabo je lah kan! ketawa lah lagi, ibah sukeeee...

ngade tau u olls nie, nak die.. amik lah die sendiri! tak kuase mak jemah tau...

p/s: OPCOZ ! SEBAB MIMI HAK MILIK WING SAYA.. TU SEBAB LAH KENA BAGI KAT BILIK SAYA.. hahaha! TAK GITU MAK JEMAH??

** MAK JEMAH BILA NAK TIDO! ESOK ADE UNIFESS KAN! GI TDO LAH!

Cik Tetra said...

hahaha...dah ibah buat lawak separuh mati..kite pon ketawa laa separuh mati..hehe..yeayy!! boleh ketawa lagi.. :P

alaaa kena amik sendiri eh..okayy finee!!! :P :P

p/s: cehhh..hak milik dia konon..plisss okeh! sangatttt..:P

## jap g kite tido laaa..hehe..ape kena mgena ngn unifess ni..pukul 12 la unifess..muahaha :P

AliaJustea said...

kemain panjang lagi komen2 kat atas ni jerit sudaahhhh !
*nampak tak muka jeles di ditu?


eyhh.. mimi ni macam penah nampak je .. dulu dia selalu jugak merempat kat wing alia =='


*kak waeda , tak komersial lah nama dia mimi.. HAHA

Cik Tetra said...

alia: hahahaha...errr..a ah la..panjang2 kot komen2 kat atas ni..muahahaha..jgnlah jeles u olllsss.. :P

eh yeke..sampai ke intan dia merempat..hebat mimi ni..hehe.. :D

*x komersial eh..haha..ala tp senang ingatt..hehe..

Si qusowt said...

mimi?huk3!okay..sedap nme 2..

Teenager Housemaid said...

wahh..comel..tapi saya takut kucing..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sweetnye..
alolo..comelnye anak mimi..kalau dekat sini jer..Qis dah culik tu.. :)

reenapple said...

olololo... cute.. hehe

Cik Tetra said...

si qusowt : hahahaha..comel kan.. :D

Cik Tetra said...

teenager : heeeetakut kucing eh..aloo..sygnye..sb best tau pegang kcing.. :D

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..comelkann..tuh lasedih dorg da xde lg..hehe..amboii qis nak culik??tidakkk..hahaha

Cik Tetra said...

reenaple: heeee..cute kan.. ;)

puteri.dyne94 said...

wow..!comel laahh mimi 2.
hehhee..
suke kucing erk?
pu3 pown suke gak..suke sgt2..!

<3 cats always..hehee

suha said...

mimi dengan anak dia memang comel. tak tau pulak sue dia dah menetap wing bawah. ni mesti waeda banyak menjerit ni dia tak tahan terus mengadu dekat ibah n wingmate dia kan. hee :)

aQimie Ceplos said...

HAHAHAHA!!
mimi kau x seseksi Jonet aku la..
werk! c(:
haha..
weh. yang cokelat tu post kt SR.
aku ni da lame x belai2 kucing. kesepepian doe T.T

Cik Tetra said...

pu3:heee comel kann.. :) kite mmg suke gile ngn kucing.. :D

Cik Tetra said...

sue: hahahahaha..mane ade kite suke menjerit..u ollss nii...hehe.. :P

Cik Tetra said...

aqim : ahhh buat ape nak seksi2..aku ajar mimi jadi wanita solehah okay u ollsss..muahahah..

kau nak buat ape ngn anak mimi tu..ko belai lah si jonet tu okeh! hahaha :P