Followers

Dec 28, 2011

lalala . . .

Assalammualaikum Bloggers,

Apa khabar semua. Rase macam lame je tak update. Padahal baru 3 hari je kot. Heeee. Tetibe aku demam. Oh man! Benda yang paling aku tak suke kot! sebab aku kalau demam bukan jenis demam biase. Demam yang kena berbaring je. Selama 2 hari ni terbaring je.  Sadiss kan. Abis nak buat macam mane. Sekarang ni alhamdulillah dah baik sikit. yang penting dah boleh MANDI ye! lalala hehe. Btw thanks Cik Ibah amik berat pasal we olls! heee. Mesti u ollss rindu kat we ollss kan. :D #Sorry dah lame tak blogwalking.
amboii. Rindu kite membebel ye! kalau kite membebel dia suruh kite diam. Bile kite dah tak membebel rindu pulak! heee.

Amboi AMCT kemain lagi suruh we olllss terkinja-kinja2 ye. we ollss mane boleh lompat2..kaki we ollss bukan mcm kaki u olllss..hahahaha. :P (btw thanks korang Ibah n Din)

Paling tak boleh blah, semalam time kakak aku balik kerja. Dia terus pandang aku and jeling aku. Dalam hati aku "Eh, apehal ngn minah ni pandang aku mcm nak cari pasal je" hahaha. Then aku tanye la.

Aku : "kau apesal tengok aku macam tu" 
Akak : "ni semua kau punya pasal!" 
Aku : "apehal?"
Akak : "sebab kau lah aku dah berjangkit demam, geram betul la"
Aku : "eh kau, dah demam nak salahkan orang pulak"
Akak : "dah kau satu bilik ngn aku"
  
(ade pulak nak salahkan aku, dah antibody kau tak kuat, dulu berlagak, cakap jarang demam la, antibody kuat la. Mentang-mentang NURSE. :P )


p/s: alolo. Terharunya aku bile JAHH pong rindu aku. omo-omo! aku pun rindu kau JAHH! Muahahaha. :D

16 comments:

cik ika said...

seronok kn ada org care pasal kita..:)

Cik Tetra said...

cik ika : heee..yup..seronok..rase mcm diri kite ni disayangi. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..patutlah sunyi..
Moga cepat sembuh Cik tetra..
Sweet kawan2 Cik tetra ni..best dapat kawan macam ni..sentiasa ambil berat kat kawan..^^

Cik Tetra said...

kak lily: heee..tuh la..terima kasih kak.. :)

sweet kan dorg..selalu amik berat.. :)

Zul Han Na ^_~ said...

moga cepat sembuh :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu. eleh.,. ye la time awak bebel2.. penat tinge kita. tapi bila awak diam 3 hari tak online. kita jadi gile pulak! >.< OMO!

P/S: u ollss, nanti we ollss start niaga roti bakar.. u ollss beli tau nanti.. :)

Cik Tetra said...

zul han na : heee okayy..thanks.. :)

Cik Tetra said...

ibah : heeeeee..tau pong!! jadi gile eh?xmo la mcm tu.. :D

p/s: haruslah kite beli! heee :)

ank mak siti said...

kawan die kawan din jgak.. kan..:D
truje ha AMCT first time ade lm entry cik tetra.. tq:D

Cik Tetra said...

DIN : thanks u ollss..jadi member we ollss.. :)

teruja eh? heee..ok..same2.. :)

#len kali we ollss tag name korang lagi.. :)

Ila said...

yang penting dah sihat kan..dah boleh update blog

Jom Singgah Baca : Wordless Wednesday # 7 |Budak Botak! Sama Tapi Tak Serupa

Cik Tetra said...

ila: heee..yup.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda : huhu. din, sebuk je kan.. nak jugak masuk dalam entry waeda ni. heeeee :)

# dah bape banyak nama ibah di mention dalam blog awak kan.. ish2.. heee.. ingat lagi! 1st time awak tulis pasal besday ibah kan! huhu

Cik Tetra said...

ibah : heeee..ala sibuk2..pakwe sape kan..hehe..ala x sibuk pon.. :)

# heeee..dah tak terkire dahh..a ah la..1st time kite tulis pasal birthday ibahh..heee :)

aQimie Ceplos said...

Haha!
Dorg mmg baik gayah oi.
Dulu masa aku tgh pantang.
Dorg jge aku.. Kan din n ibah kan?
Hahahaha..
Erh rindu kau da mmg sentisa.
Tp mcm aq da trindu akak kau plk ;)

Cik Tetra said...

aqim : kan..kan..dorang baik kan..kawan sape la tuh! :D

wahhhh tetibe rindu kakak aku..motiff? #sesuatu sgt..muahahaha..